Vrei o imprimanta de cea mai buna calitate? Atunci lasa-ne sa te ajutam sa achizitionezi una la cele mai bune preturi

Calculatoare second hand

De multe ori avem nevoie sa imprimam un numar mare de pagini, iar acest lucru presupune o imprimanta de cea mai buna calitate.

Acordam timp pretios din viata noastra pentru a merge la un magazin si a lua la pas orasul in lung si in lat pentru a gasi un model pe cinste, care sa satisfaca atat dorintele noastre, dar sa nu ne faca sa scoatem foarte multi bani din buzunar, mai ales ca in vremurile in care traim resursele sunt destul de limitate.

Imprimante second hand

Insa de cele mai multe ori ne lovim de preturi destul de piperate, indiferent de magazinul ales, iar reducerile substantiale sunt de cateva ori pe an, lucru care cu siguranta nu ne ajuta.

Ce ar fi de facut? Trebuie sa aflam ca exista diverse imprimante second hand testate si scoase la vanzare la preturi accesibile, pe care nu ni le-am putut imagina vreodata!

In plus, variantele puse la vanzare sunt de la branduri cunoscute, precum HP, Canon, Lexmark sau Xerox.

Accesand site-ul www.it-sh.ro veti putea vedea ca un model de imprimanta laser HP decenta, are pretul de pornire incepand cu 149 lei, in timp ce o imprimanta Cannon pe care pe piata poate o gasiti si la 800 lei noi o oferim la pretul de 300 lei!

In plus, dispunem si de numeroase oferte la monitoare sh, destinate indeosebi gamerilor, sau persoanelor care inca cred in cuvantul clasic si in calitatea oferita.

Pentru acestia oferim niste solutii de nerefuzat, iar un monitor de 17 inci are pret de pornire incepand cu 51 lei, iar cele de 19 inci nu depasesc nici ele 200 lei!

Mai mult iti punem la dispozitie transport gratuit daca comanda facuta de tine depaseste 250 lei, iar acest lucru cu siguranta te va incanta mai ales ca produsele vor sosi chiar la tine acasa.

Intr-o era a tehnologiei principala deosebire este facuta de selectie, asa ca da-ti ocazia sa alegi ieftin si avantajos si cu siguranta nu vei regreta asta in timp !