Veniti in vizita in Romania si nu aveti masina? Compania We Love Cars va ofera posibilitatea unei inchirieri masini aeroport Otopeni!

Inchirieri Auto Bucuresti

Trebuie sa veniti in Romania pentru o vizita de afaceri, sau in concediu, pentru a petrece timp cu rudele ramase in tara? Sunteti foarte entuziasmat de aceasta calatorie, insa aveti o singura grija – cu ce va deplsati prin jungla de asfalt a capitalei? Cu autobuzul, cu metroul, cu troleul? Cu masina parintilor sau a vreunui prieten? Inca dinainte de a ajunge in Romania, puteti sa va inchiriati masina pe care sa o folositi toata perioada cat stati in tara. Cu alte cuvinte, exista o companie care va pune la dispozitie un site, inchirieri-masini.ro, unde gasiti masini de inchiriat Otopeni. Practic, online se desfasoara totul: dvs. alegeti masina potrivita, perioada de inchiriere, si stabiliti sa va fie livrata chiar la aeroportul Otopeni, la data si ora la care ajunge avionul dvs. Nu veti regreta decizia de a opta pentru serviciile rent a car Aeroport Otopeni, de vreme ce preturile sunt avantajoase, masinile vin in perfecta stare de functionare, cu revizia facuta, cauciucurile schimbate, uleiul schimbat, asigurarea si Casco la zi. Practic, nu mai aveti decat grija condusului cu prudenta a masinii alese.

Rent a car Aeroport Otopeni

Inchirieri masini aeroport Otopeni – alegeti dintr-o flota auto pe gustul oricui

Fie ca doriti o masina clasica, mai “de lux”, o masina “de oras” sau din clasa economic, un Logan clasic sau un BMW, un Range Rover sau un Opel Astra, dupa posibilitati si preferinte, profesionistii inchirieri-masini.ro sunt gata sa va puna volanul in mana chiar de la aeroport. Nu are rost sa platiti preturi exorbitante pe taxiul pe care il luati de la aeroport si pana la dvs. acasa sau pana la rude, cand puteti plati un pret decent pe o masina pe care sa o folositi pe toata durata sederii in Romania! Cu siguranta stiti ora la care aterizeaza avionul dvs., si chiar si data cand trebuie sa plecati inapoi. Cu aceste date, puteti suna pe cineva din echipa firmei WLC si puteti programa serviciul de inchirieri masini aeroport Otopeni in conditiile care sa va avantajeze.

In plus, inchirieri-masini.ro va ofera si transfer aeroport cu un tarif minim de 0.25 euro pe kilometru, inchirieri masini cu sofer, circuit turistic in capitala si in tara, inchirieri la ocazii deosebite, dar si tractari auto si asistenta rutiera. In plus, masinile de inchiriat sunt ca si noi, dotate in mod corespunzator pentru ca dvs. sa aveti drumuri fara incidente!

De ce sa optati pentru serviciile rent a car Otopeni oferite de WLC RENT A CAR?

Pentru ca aceasta firma tanara este axata mai mult pe satisfactia clientilor, si nu numai pe obtinerea de beneficii materiale. Pentru ca serviciile sunt prompte, rezolvarile micilor probleme sunt rapide, si preturile decente. Pentru ca flota auto este variata, masinile sunt in perfecta stare de functionare, si dvs. nu va trebui sa pierdeti timp pentru a face asigurare, pentru a plati revizii si mentenanta.. WLC Rent A Car este cea mai buna varianta pentru care puteti opta in materie de masini de inchiriat Otopeni!