Valoarea parcarilor intr-o comunitate

parcare privata in aeroportul Otopeni

Influenta si valoarea parcarii in planificarea unor comunitati viabile sunt adesea subestimate si deloc bine intelese. Fiind unele dintre cele mai mari amprente unice amenajate in orase, parcarile merita o atentie deosebita datorita influentei asupra caracterului, formei, functiei si fluxului comunitatilor noastre. Majoritatea comunitatilor din tara se confrunta cu o lipsa a parcarilor disponibile, convenabile, aproape de obiectivele de interes.

Designul si gestionarea parcarilor afecteaza viabilitatea si disponibilitatea oricarui oras. Construirea unei noi parcari fara a gestiona aspectul si functionalitatea celor vechi, poate determina puternice dezechilibre in ceea ce priveste lupta pentru locuri libere in noua locatie. In schimb, administrarea eficienta a parcarilor existente, poate fi o modalitate rentabila de a creste eficienta in ceea ce priveste utilizarea lor.

Parcarea este mai mult decat un element necesar pentru administrarea zonelor de locuit, dar si a celor comercial si de interes public. O parcare eficient amenajata si bine intretinuta poate influenta competitivitatea economica a unei zone, deci este de o importanta majora. Scopul unei parcari este acela de a oferi utilizatorilor un spatiu sigur in care sa-si lase masina cat timp rezolva anumite probleme personale, sunt la serviciu, ies cu prietenii sau pleaca in calatorie. Deficitul de parcari apare atunci cand soferii intampina dificultati in a gasi un spatiu sigur in care sa-si lase masina. Ei devind frustrati si pierd timp si combustibil cautand un loc. Uneori este posibil sa existe o parcare libera, aflata la doua blocuri distanta, insa in lipsa unei gestionari adecvate, a semnelor de identificare si a vizibilitatii, aceasta ramane neutilizata, in timp ce oamenii se plang de lipsa locurilor de parcare.

Echipa Park4Fly a inteles aceste aspecte si a incercat sa faca ceva in acest sens.

parcare in Otopeni pe termen lung

Rezultatul este extraordinar: o parcare privata in aeroportul Otopeni! Aceasta este moderna, bine organizata, pazita, semnalizata corespunzator, clientii avand posibilitatea de a urmari online, 24 de ore din 24 ce se intampla in parcare, accesand park4fly.ro. Toti cei care au nevoie de parcare in Otopeni pe termen lung, ar trebui sa apeleze la serviciile impecabile oferite de Park4Fly!