Unde putem merge cu copiii in timpul liber

loc de joaca Bucuresti

Teatru pentru copii

Pentru ca este din ce in ce mai greu sa gasim spatii potrivite unde putem merge impreuna cu copiii nostri in timpul liber, incercam mereu sa gasim solutii alternative si sa descoperim locuri noi. Timpul petrecut alaturi de ei este foarte important pentru noi si ne dorim sa petrecem clipe frumoase impreuna. Iata sugestiile noastre:

Parc
Timpul petrecut in aer liber este cel mai bun atat pentru noi, cat si pentru copii, de aceea ori de cate ori ai ocazia, ofera-le celor mici sansa de a face miscare afara. Pe langa aceasta, parcul mai are si avantajul ca aici pot intalni si alti copii de varsta lor si vor invata in acest mod sa socializeze si sa imparta lucrurile lor si cu ceilalti, insusindu-si astfel o parte dintre regulile sociale.
Spectacole pentru copii
Spectacolele pentru copii au atat un rol educativ, cat si unul distractiv. Copiii mereu sunt atrasi de povesti si de personaje inedite si este bine sa le incurajam imaginatia si inclinatia spre visare. Exista acum in multe orase din Romania numeroase trupe de teatru pentru copii, care ofera spectacole atat in spatii special amenajate, dar chiar si in parcuri, scoli sau gradinite, pentru ca orice copil sa se poata bucura de lumea fascinanta a povestilor.

Locuri de joaca

Locurile de joaca special amenajate, unde cei mici se pot pierde printre metereze de castel, tobogane si leagane reprezinta un mod foarte placut pentru ei de a isi petrece timpul. Un astfel de loc de joaca in Bucuresti este Mayaricii, un spatiu de poveste, unde copiii se pot bucura de echipamente special concepute pentru ei si pot face cunostinta cu personajele cele mai indragite de ei. Afla totul despre acest loc minunat accesand site-ul http://mayaricii.ro/