Unde iti lasi masina? Parcare langa aeroport Henri Coanda vs privata

parcare privata lângă aeroport Otopeni

Daca este vorba despre o calatorie in scop de afaceri sau despre o vacanta pe termen lung, cei mai multi dintre pasageri nu aleg sa isi lase masina in parcare de lângă aeroport Henri Coanda ci intr-o parcare privata. Cei interesati de o parcare privata pot vizita site-ul Park4Fly.ro pentru mai multe detalii. Despre aceasta companie WLC, ce dispune de multe locuri de parcare pentru pasagerii pot spune ca au fost foarte multumiti de serviciile primite.

De ce parcare de lângă aeroport Henri Coanda?

Motivul pentru care foarte multi pasageri aleg sa isi lase masina in parcarea aeroportului este ca aici vor gasi cu siguranta loc de parcare deoarece sunt puse la dispozitie sute de locuri. Asadar, avantajul ar fi ca pasagerii nu vor trebui sa isi rezerve din timp loc de parcare, pentru ca vor gasi fara probleme in ziua respectiva. Exista insa si un dezavantaj. Fiind o parcare foarte mare, cu foarte multe locuri de parcare, echipamentele de supraveghere nu pot monitoriza chiar absolut tot. Pe langa acest dezavantaj se mentioneaza un altul si anume pretul, care va fi destul de mare.

Se poate spune ca multi aleg sa isi lase masina in parcarea aeroportului Henri Coanda din comoditate, chiar daca la final observa ca platesc foarte multi bani. Bine de stiut este faptul ca masina nu se garanteaza a fi in siguranta aici, spre deosebire de parcarile private din apropierea aeroportului, unde siguranta si increderea sunt cele mai importante.

Parcare de lângă aeroport Henri Coanda | parcare privata lângă aeroport Otopeni | Park4Fly.ro

parcare de lângă aeroport Henri Coanda

Park4Fly, o parcare privata lângă aeroport Otopeni pune la dispozitia clientilor preturi accesibile si de asemenea si posibilitatea de a-si supraveghea online pe toata durata calatoriei masina. Siguranta si increderea, cele mai importante calitati ale unei parcari private nu ar exista fara un sistem foarte bun si fara o echipa de profesionisti.

In general, majoritatea parcarilor private includ in costul parcarii si costurile de transport de la/catre Aeroport. Pe langa acestea se ofera si reduceri, mai ales daca perioada este lunga. In ceea ce priveste disponibilitatea, aceasta este NON STOP.