Un zambet stralucitor poarta semnatura PlazaDent

Cabinet stomatologic sector 6

Dantura este considerata o adevarata carte de vizita pentru fiecare persoana. Atunci cand zambetul este curat, alb si stralucitor, oamenii au mai multa incredere in ei si se bucura de o calitate a vietii foarte buna. In schimb, o dantura afectata, plina de carii nu este deloc atragatoare si, in plus, cei care ajung sa sufere de astfel de probleme ajung sa fie complexati din cauza acestui aspect.

Programarile la medicul stomatolog trebuie sa se faca cel putin anual, chiar daca, in aparenta, nu exista nicio problema reala. Lipsa durerii nu inseamna ca totul este in ordine la nivelul sanatatii orale. Mai mult decat atat, in fiecare an trebuie realizat un detartraj si un periaj profesional pentru indepartarea tartrului si pentru mentinerea unei respiratii proaspete.

Cabinet stomatologic sector 6 PlazDent este locul ideal pentru ca aici isi desfasoara activitatea intre cei mai buni dentisti din tara. In plus, aparatura de ultima generatie, dar si accentul pus pe curatenie reprezinta un mare atu in fata altor cabinete. Personalul medical, precum si cel auxiliar au grija sa sterilizeze aparatura dupa fiecare utilizare, in viziunea acestora, sanatatea pacientilor fiind pe primul loc.

Ortodontie sector 6

Potrivit www.plazadent.ro exista si metode de tratament speciale pentru copii, dar si pentru oamenii care sufera de anxietate si carora le este frica sa mearga la stomatolog. Inhalosedarea este o varianta perfecta generand o stare de liniste si relaxare. Efectul dureaza in jur de 20-30 minute si nu are, in general, nicio contraindicatie. Cu toate acestea, procedura se efectueaza doar in urma unei discutii cu medicul stomatolog.

Tot aici exista si specialisti in ortodontie care pot stabili daca este sau nu nevoie de montarea unui aparat dentar. In cazul in care o astfel de interventie este necesara, in functie de buget, se alege si tipul de aparat dorit. Tot mai multi oameni se decid si aleg un aparat dentar safir pentru ca este aproape invizibil si reuseste sa protejeze dintii de eventualele carii.

Igiena este foarte importanta in cazul purtarii unui aparat dentar, motiv pentru care bracketii din safir permit un mai bun periaj. Indiferent de aparatul ales, pacientul trebuie sa se prezinte la fiecare 3 luni in cabinetul medicului stomatolog pentru o mai buna curatare.