Tratamente stomatologice pentru o dantura frumoasa

Persoanele care isi doresc sa se bucure de o dantura sanatoasa, frumoasa si stralucitoare trebuie sa stie ca uneori nu este suficient sa o ingrijeasca atent acasa si ca au la dispozitie tratamente stomatologice moderne, rapide si care sunt realizate cu ajutorul unor produse si echipamente de calitate. Care sunt acestea? Raspunsurile se regasesc in randurile de mai jos!

Curatarea profesionala a dintilor

Unul dintre cele mai cautate tipuri de tratamente stomatologice este astazi cel de curatare profesionala a dintilor. Este vorba despre o interventie de care pacientii se pot bucura intr-o singura vizita la PlazaDent.ro si care presupune curatarea generala a dintilor, fie manual, fie cu un aparat cu ultrasunete, iar apoi utilizarea unui aparat rotativ, asemanator cu o periuta de dinti, care poate indeparta toate resturile de placa bacteriana de sub gingii si din imprejurul acestora. La final, medicii folosesc tehnica airflow pentru a se asigura ca nu ramane deloc placa bacteriana intre dinti.

Detartrajul, unul dintre cele mai eficiente tratamente stomatologice

Pe lista tratamentelor la care pot apela pacientii se numara si detartrajul. In acest fel, ei vor avea din nou o dantura frumoasa si foarte curata, intrucat specialistii indeparteaza tartrul. Detartrajul nu este deloc dureros, procedeul putand fi realizat atat manual, cat si cu ajutorul unui instrument cu ultrasunete. Pacientii vor observa la final ca petele galbene de pe dinti au disparut, iar dantura lor va fi mult mai stralucitoare si mai alba!

Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

tratamente stomatologice

Fatete dentare

Nu in ultimul rand, persoanele care isi doresc sa aiba din nou dinti albi, stralucitori si foarte bine aliniati isi pot pune fatete dentare. Acestea sunt realizate cu atentie in timpul unor tratamente stomatologice moderne, iar rezultatele sunt spectaculoase! Dantura pacientilor va fi una de invidiat, cu mentiunea ca cei ce ajung la stomatolog isi pot alege exact nuanta pe care si-o doresc. Recomandat este, insa ca oamenii sa nu exagereze si sa se orienteze catre un alb natural, care sa arate placut din punct de vededere estetic.

Inainte de a-si alege unul din tratamentele stomatologice pe care le au la dispozitie, ideal este ca oamenii sa discute in prealabil cu medicul stomatolog: specialistul va sti care este cea mai buna varianta pentru ei!