Top carti de vanzare care trebuie citite cel putin o data in viata

Daca in perioada izolarii la domiciliu determinata de pandemia cu virusul Covid 19, oamenii au fost nevoiti sa stea in locuinte, sa isi gaseasca o preocupare astfel incat sa isi umple timpul intr-un mod constructiv, majoritatea au preferat sa citeasca tot ce le-a picat in mana din biblioteca personala. Terminand lista de romane si carti interesante din biblioteca, proprietarii prefera sa investeasca in carti de vanzare din oferta unui renumit anticariat care isi desfasoara activitatea si in mediul online la adresa PrintreCarti.ro.

Nestiind ce carti sa aleaga, multi cititori apeleaza la sugestiile specialistilor care le ofera un top ale celor mai bune carti care merita citite, titluri foarte bune, clasice, contemporane, de dragoste, de fictiune istorica, sau chiar carti amuzante.

Afla ce inseamna “un veac de singuratate” din oferta de carti de vanzare

Din oferta renumitului anticariat de carti Printre Carti nu lipseste niciodata romanul “Un veac de singuratate”, o poveste iubita de fanii literaturii care include un realism magic. Acest roman este original, scris cu mult farmec, ideal pentru toti cititorii care cauta o carte relaxanta in universul caruia sa evadeze, o saga de familie care urmareste ascensiunea si caderea acesteia si a satului Macondo, printre fondatorii careia familia Buendias s-a aflat.

Afla viitorul societatii din cartea “1984”

Lucrarea “1984”, scrisa de George Orwell este o distopie foarte cunoscuta care prezinta o societate totalitara in care se prevede un viitor in care se interzic opiniile personale, iubirea si orice alt mijloc de informare in afara de ecranul oficial prin care oamenii erau spionati si nu aveau niciun drept la intimitate.

Carti de vanzare | anticariat de carti | PrintreCarti.ro

carti de vanzare

Afla de fapt cine era “Idiotul” lui Dostoievski despre care ai auzit de atatea ori

Din biblioteca personala nu trebuie sa lipseasca lucrarea “Idiotul” scrisa de celebrul autor Dostoievski. Idiotul nu este altcineva decat printul Miskin, un observator al psihicului uman care este capabil sa ii inteleaga pe toti cei din jur si este dispus sa ierte chiar si atunci cand nu este cazul.