Top 3 autobronzante care ofera o stralucire naturala

autobronzante

Fie ca este vorba despre timpul petrecut la soare sau de rezultatul celor mai bune autobronzante, o piele ciocolatie ofera o stralucire aparte oricarei femei. Se pot obtine rezultate cu adevarat spectaculoase chiar si acasa, fara sa mai fie nevoie de vizitele indelungate la solar sau de vacantele in destinatiile exotice. Exista pe piata o serie de produse care ofera un aspect natural, insa optiunile sunt conditionate de varsta, nuanta pielii si sex. Cu alte cuvinte, autobronzantul este pentru toata lumea.

Cum se poate obtine un bronz perfect?

Cheia pentru un bronz grozav consta in pregatirea pielii cu 24 de ore inainte de aplicare. Inainte de aplicarea autobronzantul dorit, femeile trebuie sa hidrateze petele uscate pentru a evita acumularea de produs si pentru a preveni colorarea dubioasa.

Pentru a evita patarea produsele ar trebui lasate sa se usuce complet, un proces pe care femeile il pot accelera cu un uscator de aer intr-o setare rece. In plus, ar trebui folosita o manusa aplicatoare, cu ajutorul careia prin miscari circulare se aplica autobronzantul pe piele.

Printre cele mai bune produse autobronzante se numara:

  • Isle of Paradise Self Tanning Glow Drops – exista inclusiv seruri pentru un bronz natural care pot fi adaugate cu succes in crema hidratanta, sau in fondul de ten lichid pentru o stralucire mult mai profunda;

  • Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish – formula sa infuzata cu unt de shea care reflecta lumina, acest produs se spala de fiecare data, dupa dus. Pentru a acoperi totul, de la pete intunecate la celulita, produsul actioneaza mai mult ca un machiaj bronzant pentru corp decat ca un bronzant de lunga durata;

  • Tan-Luxe The Crème este o crema hidratanta autobronzanta intens hidratanta pentru fata, care functioneaza pentru a repara, regenera si reinnoi tenul, pentru o piele stralucitoare din interior. Cu un amestec de leucina, glicina si squalan, aceasta crema hidratanta poate fi utilizata zi de zi, nu numai pentru a hidrata, ci si pentru a reduce semnele de imbatranire. In plus, ofera o stralucire aparte tenului.