Tehnica libertatii emotionale: ce presupune si cum te ajuta

sfaturi pentru viata

Tehnica libertatii emotionale va poate schimba viata. Mai multi oameni isi asuma responsabilitatea pentru bunastarea lor. Ca urmare, exista modalitati de auto-ajutor disponibile pentru a satisface nevoile tuturor.

Terapiile moderne cu energie care au iesit in prim plan in ultimele doua decenii, sunt favorabile, deoarece sunt simple si foarte eficiente.

Una dintre cele mai bune terapii energetice este EFT, tehnica libertatii emotionale. EFT este simpla, puternica si versatila. Aceasta tehnica abordeaza toate tipurile de probleme emotionale si fizice deoarece manipuleaza sistemul energetic al corpului simultan cu focalizarea mintii pentru a aborda o anumita problema si poate fi folosita si pentru solutionarea generala a problemelor in afaceri. Este un fapt incontestabil ca gandirea noastra afecteaza in mod direct bunastarea noastra. Gandirea negativa creeaza niveluri scazute de energie, iar gandirea pozitiva produce niveluri mai ridicate de energie. Tehnica libertatii emotionale lucreaza de la premisa ca gandirea negativa persistenta determina o scadere a nivelului general de energie, perturband in cele din urma fluxul liber de energie din organism. Perturbarile cauzate sistemului energetic al organismului se manifesta in cele din urma ca probleme emotionale sau fizice.

Tehnica libertatii emotionale utilizeaza o forma de acupunctura fara ac, focalizand atentia pe abordarea oricarei probleme. Atingeti un numar mic de puncte pe corp si fata, in timp ce repetati cu voce tare o expresie “de afirmare” legata de problema pe care o abordati. Atingand aceste puncte se deschid canalele de energie din corp. Acest lucru permite energiei sa inceapa sa curga liber din nou si sa elibereze negativitatea in acelasi timp.

Acest proces functioneaza foarte repede: o etapa de atingere, asa cum o numim, dureaza un minut. De obicei, este bine sa apasati trei pana la cinci etape, in functie de gravitatea simptomelor. In acest timp scurt veti observa o crestere brusca a nivelului de energie. Tehnica este mult mai benefica daca se combina modalitatea EFT cu tehnicile de respiratie. Aceasta este o combinatie foarte puternica si este utila in special daca suferiti de anxietate sau fobii de orice fel.

Daca doriti sa va imbunatatiti viata, tehnica libertatii emotionale are cu adevarat potentialul de a va imbogati viata dincolo de visele voastre cele mai salbatice.