Targoviste, un oras cu un decor perfect pentru nunti

fotograf de nunta din Dambovita

Fotograf de nunta din Dambovita

Daca te gandesti sa incepi a-ti planui nunta si vrei ca aceasta sa se desfasoare intr-un cadru romantic, dar deosebit, poti alege un decor medieval, care sa ofere un aer romantic si de poveste evenimentului. Ne referim aici la orasul Targoviste, la Curtea Domneasca, unde poti beneficia de o atmosfera de vis.

In acest oras gasim foarte multe biserici frumoase, de mare importanta istorica si arhitecturala, dar nimic nu se compara cu o slujba impresionanta la Manastirea Stelea, urmata de o sedinta foto printre ruinele pline de farmec ale palatului domnesc. Pentru aceasta iti recomandam un fotograf din Targoviste, care sa cunoasca foarte bine locurile si sa stie cum sa puna in valoare atat peisajul, cat si personajele.

Astfel, poti acorda atentie portofoliului pus la dispozitie de Foto Stoian aici: fotostoian.ro. Sigur vei fi impresionat de calitatea imaginilor si de diversitatea lor. Daca doresti mai multe detalii, poti solicita sa vezi mai multe poze, sau chiar o nunta completa, pentru a iti face o parere de ansamblu si sa cunosti mai bine personalitatea acestui fotograf de nunta din Dambovita. Fiind specializat pe aceasta zona, el cunoaste foarte bine traditiile si locurile, astfel incat va sti cum sa abordeze fiecare moment in parte si cum sa sublinieze cele mai frumoase etape ale evenimentului.

Asadar, alegerea locului este una foarte importanta pentru o nunta, pentru ca ea poate contura tema si stilul evenimentului. Alege, de asemenea, sa colaborezi cu persoane care cunosc bine zona si fiecare loc care poate fi valorificat, pentru a face un succes din aceasta zi speciala.