Sportul te ajuta sa slabesti

sala de forta

Nu este un lucru nou, ci o conditie bine stiuta pentru aceia care tin la silueta lor. Stim cu totii cat de grele sunt diminetile in care abia te trezesti din pat si te fortezi sa iesi pe usa pentru a alerga sau pentru a merge la cursuri gimnastica Prosper. Insa cea mai buna motivatie pentru dumneavoastra, in acest sens, ar trebui sa fie nu numai faptul ca aceasta activitate este obligatorie pentru pierderea in greutate, ci si faptul ca datorita activitatii fizice puteti sa deveniti o persoana mai calma, mai calculata, mai organizata si disciplinata, scapand astfel de o multime de probleme ce tin de anxietate, atacuri de panica, stres si chiar depresie cronica.

In plus fata de toate aceste avantaje este faptul ca iti vei imbunatati calitatea somnului si ca vei reusi sa te concentrezi mai bine la lucrul din timpul zilei. De toate aceste beneficii veti avea parte, aditional faptului ca miscarea, fie ca este ea la libera alegere ca alergare prin parcuri, ori daca profitati de un abonament fitness din sector 5, ajuta la arderea grasimilor si la eliminarea caloriilor consumate in exces. Toate aceste lucruri trebuie sa fie insotite, in acest sens, de o dieta echilibrata si un program cu ore fixe pentru a lua masa. Este indicat sa aveti mai degraba 6 mese mici pe zi, decat 3 mese mari, care ingreuneaza activitatea aparatului digestiv si favorizeaza depunerea grasimilor in zona taliei si a soldurilor.

Asa ca nu trebuie sa iti pui scopuri prea inalte, deoarece nu mergi la maraton, insa ai putea face cel putin 30 de minute de miscare pe zi pentru a te bucura de o viata cu adevarat fericita!