Solutia pentru magazinul tau: implementarea unui soft de gestiune

Dificultatile pe care le presupune gestionarea unui magazin pot fi eliminate cu ajutorul unui soft de gestiune pentru magazin. Intreaga activitate a antreprenorului si a angajatilor unui magazin inseamna efort depus constant, conditii legale si la final, profit.

Pentru ca stiu cat de stresante pot deveni toate indatoririle pe care le presupune un magazin, AttoSoft.ro vine in ajutorul angajatilor cu solutii inteligente. Este vorba despre programe care au rolul de a ajuta in vanzari si gestiune, ce pot fi instalate pe instrumente precum casa de marcat.

Modalitatea de functionare a unui soft de gestiune pentru magazin

Un soft pentru gestiune sau un soft retail functioneaza cu scopul de a moderniza afacerea. AttoSoft creeaza astfel de solutii unice care respecta legislatia in vigoare, avand experienta pe in industria IT si alaturandu-se activ in experienta pe piata a o multime de antreprenori.

Unul dintre soft-urile puse la dispozitie de site-ul companiei este CENTO, un program pentru vanzare si gestiune magazin/ retail. Acesta imbunatateste experienta generala a clientilor din magazin si asigura vanzarea usoara, moderna si sigura.  Concret, programul functioneaza astfel:

  • se conecteaza cu imprimanta fiscala sau cu casa de marcat;
  • angajatul scaneaza produsele care sunt introduse automat in sistem;
  • daca produsele nu au cod de bare, pot fi selectate din grupe sau subgrupe;
  • permite plata flexibila: cash, card sau bonuri;
  • este simplu de folosit: interfata prietenoasa; daca intampina dificultati, antreprenorii au acces la asistenta specialistilor de la AttoSoft.

Soft de gestiune pentru magazin | Soft retail | AttoSoft.ro

soft de gestiune pentru magazin

Mai mult de atat, CENTO face ca activitatea sa fie cu mult mai eficienta prin oferirea accesului facil la stocuri, rulaje si rapoarte. Antreprenorii nu trebuie sa se teama ca nu vor identifica momentul in care este nevoie de aprovizionarea magazinului, pentru ca toate datele sunt accesibile in soft.

In acest fel, magazinul va dispune intotdeauna de stocul optim de marfa, cu sortimente diverse. Programul simplifica urmatoarele procese care au loc in general manual: etichetare, receptii, schimbari de pret, adaugare reduceri, inventariere, rapoarte de gestiune.