Sfaturi pentru cand mergi la piscina cu cei mici

hotel

Iasiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara noastra, fiind un centru cultural pe masura capitalei si avand turisti la fel de multi precum Bucurestiul. De aceea, chiar daca mergeti cu cei mici sau nu, atat viata de zi, cat si viata de noapte, atat muzeele, bibliotecile, cinematografele, barurile, hotelurile si alte locatii de cazare, sunt la fel de numeroase si variate, precum se intampla in capitala Romaniei. Astfel ca o vacanta in Iasi cu cei mici nu are cum sa fie neplacuta, intotdeauna gasind loc de distractie pentru acestia.

Asa incat, daca doriti sa vizitati Iasiul, va recomandam sa va cazati in centrul orasului cultural. Iar daca va aflati la cazarea centrala din Iasi, si anume la hotelul cu piscina din Iasi, atunci trebuie sa stiti ca inotul este recomandat pentru cei mici, fiind un mod de a face miscare buna si distractiva, atata timp cat cei mici sunt supravegheati. Aceasta poate fi ocazia potrivita pentru a va invata copilul sa inoate sau sa faca pluta, indiferent daca il invatati dumneavoastra ca parinti, ori daca alegeti sa il duceti la cursuri de inot.

Accesul la piscina trebuie sa fie mediat de catre o bara, special montata pentru ca cei mici sa se poata tine de ea si sa nu alunece. Chiar si asa, trebuie sa ii aveti tot timpul sub observare. In orice caz, a supraveghea copiii la piscina este mult mai usor decat cazul in care mergeti la mare. La piscina, fie ca este spatiul inchis sau deschis in aer liber, zona este totusi bine delimitata si nu riscati ca cei mici sa se piarda.