Semne evidente ale existentei unei probleme dentare

Problemele dentare afecteaza mai mult decat dintii si gingiile, putand avea un efect de durata si asupra sanatatii si starii generale de bine. Din fericire, echipa Elveto Dent, clinica stomatologica in sector 2, profesionisti in domeniul sanatatii orale, stie exact cum sa refaca intreg echilibrul oral pentru a nu mai exista probleme!

Se recomanda doua vizite stomatologice de rutina in fiecare an. Daca nu incalcati aceasta regula insa vi se pare ca ceva nu este in regula cu dintii dumneavoastra, iata cateva semne precoce ale problemelor dentare. Unul dintre semne ar fi sensibilitatea dintilor in momentul consumului de alimente calde sau reci. Durerea sau disconfortul in acele momente poate parea o problema minora, dar cel mai probabil este legata de eroziunea smaltului, adica primul pas spre dezvoltarea cariilor.

Sangerarea gingiilor ar fi un alt semn. Daca gingiile sangereaza usor, ar putea fi un semn incipient al bolilor gingivale. Sangerarea se datoreaza bacteriilor excesive din gura si inflamatiei gingiilor.

Un alt semn ca ceva nu este in regula cu dintii este depunerea excesiva a alimentelor intre dinti. Mancarea aceea depusa pleaca undeva, cel mai probabil in cavitatile dentare formate si pe care nu le-ati detectat inca.

Toata lumea uraste respiratia urat mirositoare. Aceasta poate dezvalui o serie de posibile probleme dentare, de la gura uscata si boli gingivale, la alte probleme de sanatate. Ar trebui sa periati dintii mai des, sa folositi o apa de gura, sa incepeti utilizarea atei dentare. Spre deosebire de alte semne precoce ale problemelor dentare, aceasta nu va va afecta doar pe dumneavoastra, ci pe toti cei din jur. Ce-i de facut?

Extractie de masea de minte in sector 2 | clinica stomatologica in sector 2 | elveto-dent.ro

extractie de masea de minte in sector 2

O vizita urgenta la stomatolog! Cu cat actionati mai devreme, cu atat veti reusi sa scapati mai repede de probleme! Dentistul va recurge la diverse proceduri si tratamente care ar putea fi benefice in refacerea echilibrului sanatatii orale. Indiferent ca este vorba despre un detartraj, o curatare profunda, o plombare sau o extractie de masea de minte in sector 2, toate vor fi aplicate corespunzator, in functie de nevoi si de modul in care se prezinta situatia particulara a fiecarui pacient in parte. Pe site-ul Elveto-dent.ro veti gasi detalii despre fiecare procedura, ba chiar veti putea face si programari!