Reparatii auto la preturi fara egal

service auto autorizat

Soferii intampina de multe ori probleme tehnice asa ca trebuie sa duca masina in service pentru diverse reparatii sau pentru revizii auto periodice. Aceste actiuni trebuie sa fie intreprinse de catre oameni autorizati care stiu ce este de facut si care lucreaza fara cusur.

In Bucuresti exista o multime de service-uri, de la cele de cartier si pana la cele de lux unde preturile afisate sunt cu mult peste bugetul multor romani.

Alegerea unui service auto autorizat poate reprezenta o decizie dificila

Mai ales pentru cei care vor sa aiba parte de cele mai bune servicii la preturi accesibile oricarui buzunar.

Nord Auto ofera clientilor sai calitate si profesionalism gratie angajatilor care sunt specializati in vopsitorie, tinichigerie, vulcanizare sau mecanica. In plus, produsele folosite sunt unele de inalta calitate fapt pentru care atelierul este considerat unul dintre cele mai bune din capitala.

Potrivit www.nordauto.ro, aici exista 3 rampe echipate complet care asteapta sa fie testate. Mai mult decat atat, se ofera si diagnoza – constatare gratuita pentru orice masina care ajunge in atelier. Clientii sunt mai mult decat multumiti de toate aceste aspecte, motiv pentru care revin de fiecare data.

Vara este in plin sezon, iar temperaturile excesive ajung sa dea mari dureri de cap tuturor oamenilor. Pentru ca drumul cu masina pana la job sau pana la cumparaturi sa fie unul placut si racoros, masinile au nevoie de incarcari freon auto.

Preturile pentru un astfel de serviciu pleaca de la 80 lei, fiind accesibile oricarui buzunar. In plus, echipa de specialisti verifica intreaga instalatie de climatizare pentru a nu exista probleme de functionare. Intregul procedeu se realizeaza cu aparate de ultima generatie care simplifica munca angajatilor pentru a asigura un confort sporit.

Sunt oferite inclusiv o serie de promotii si reduceri care au rolul de a fideliza clientii. Cu o suma modica, acestia au parte de o verificare generala a masinii, interventie care trebuie facuta macar odata la 6 luni pentru un plus de siguranta.

De la frane si pana la anvelope, frane, lichide, geometrie roti si sisteme de iluminare toate sunt atent verificate pentru a beneficia de cele mai performante servicii. Evaluarea completa dureaza in jur de ora, timp in care specialistii Nord Auto sunt atenti chiar si la cele mai mici detalii.