Recuperarea bagajului pierdut in aeroport

masini de inchiriat in Otopeni

Ati coborat din avion si stati minute in sir langa banda de bagaje pentru a va lua valiza si a pleca mai departe, insa bagajul dumneavoastra nu mai apare. Acesta este momentul in care va fuge pamantul de sub picioare si va ganditi ce puteti face pentru a termina mai repede toata povestea cu aeroportul si bagajele.

Daca bagajul intarzie sa apara, incercati sa nu intrati in panica. Companiile aeriene au, in mod obisnuit, diverse modalitati de a gestiona bagajele, iar majoritatea bagajelor gresite sunt returnate in cel mai scurt timp posibil. Daca bagajele se afla la urmatorul zbor, puteti intra in posesia lor in cateva ore. Daca au fost trimise la aeroportul gresit, ar putea dura chiar si cateva zile pana sa ajunga din nou la dumneavoastra. Asigurati-va ca depuneti imediat cererea la aeroport si dati adresa corecta a hotelului sau a domiciliului, precum si numarul de telefon la care puteti fi contactat.

Companiile aeriene vor livra la adresa toate bagajele atunci cand le vor gasi si rareori va trebui sa va intoarceti la aeroport pentru a le ridica. In plus, multe companii vor rambursa toate cheltuielile neasteptate cauzate de pierderea sau intarziere bagajelor. Asadar, pastrati toate chitantele pentru a va justifica achizitiile urgente.

Pentru a evita orice neplaceri legate de bagaje si aeroport, puteti lua cateva masuri de siguranta! Puneti numele si numarul de telefon in exterior si in interiorul gentilor. Cel mai bine ar fi sa puneti si o copie a itinerariuliu, astfel incat compania aeriana sa va poata localiza. Cele mai frecvente cauza ale bagajelor pierdute si intarziate sunt check-in-urile intarziate si legaturile stranse intre zboruri. Ideal ar fi sa le evitati pe ambele.

Toate obiectele de valoare ar trebui impachetate si luate in bagajul de mana. Camerele foto, computerele, medicamentele, portofelele, bijuteriile si actele de calatorie nu ar trebui niciodata sa ramana in interiorul bagajului ce va fi trimis la cala.

Masini de inchiriat in Otopeni | inchirieri-masini.ro

Daca situatia bagajelor este incerta, macar in ceea ce priveste transportul asigurati-va ca totul este in ordine. Prin serviciile companiei We Love Cars, puteti beneficia de masini de inchiriat in Otopeni. Accesati inchirieri-masini.ro si aflati tot ce va intereseaza despre serviciul de inchirieri masini in aeroport Otopeni!