Raspunde pozitiv anuntului „cumpar carti vechi” si profita de acest serviciu!

cumparam carti pentru anticariat

Un mijloc interesant pentru a face rost de o suma considerabila de bani este folosirea serviciilor de achizitii de carti, prin intermediul unui anunt de tipul „cumpar carti vechi”. Ce presupun aceste servicii? Raspunsul este cat se poate de simplu: echipa de la Achizitii-Carti se deplaseaza chiar in locatia indicata de clienti, evalueaza cartile si le cumpara pe loc! Astfel, cei care locuiesc in Bucuresti sau zonele limitrofe si considera ca au prea multe carti citite in biblioteca pot valorifica volumele intr-o maniera extrem de accesibila.

Cui se adreseaza anuntul „cumpar carti vechi”?

Cei de la Achizitii-Carti.ro cumpara volume atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice. Asadar, reprezentantii pot veni atat la domiciliul potentialilor clienti, cat si la sediile firmelor care doresc sa isi lichideze biblioteca. Serviciile se adreseaza tuturor celor care au carti vechi, cu conditia ca acestea sa se afle intr-o stare buna.

Ce fel de carti se cumpara?

Cartile care se cumpara pot fi din orice domeniu. De cele mai multe ori, persoanele fizice vand carti de literatura romana si universala, carti de povesti, carti de poezii sau carti de dezvoltare personala. Persoanele juridice pot vinde carti pe care nu le mai folosesc, din domeniul juridic, medical, economic, de psihologie, business, marketing sau cursuri de invatare a limbilor straine si multe altele. Pe scurt, se pot vinde carti vechi care apartin oricarui gen. „Cumparam carti pentru anticariat din toate domeniile de interes”, spun cei de la Achizitii-Carti.

Cumpar carti vechi | cumparam carti pentru anticariat | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti vechi

Cum se pot vinde cartile?

Cei care se hotarasc sa isi vanda cartile vechi pot apela cu incredere la anticariatul Achizitii-Carti. Serviciile pot fi solicitate prin intermediul unui apel telefonic. Ulterior, o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniu se va deplasa la domiciliul clientului, pentru a face o evaluare gratuita a volumelor ce urmeaza a fi vandute. In urma evaluarii, clientului i se propune un pret corect, care se stabileste in functie de mai multe criterii. Apoi, plata se face cash, pe loc. Serviciile pot fi solicitate zilnic, inclusiv in weekend si chiar dupa ora 19:00.