Puterea zambetului

implant dentar

Dentist Drumul Taberei

Un zambet poate fi extrem de puternic, iar daca nu stiati, va vom explica in randurile de mai jos cat de benefic este acesta si cum va poate afecta sanatatea intr-o maniera pozitiva. Veti fi surprinsi sa aflati ca un zambet este poate ca cel mai puternic medicament.

Studii recente au dovedit faptul ca daca aveti un ranjet mare si larg inseamna ca veti avea o speranta de viata mai lunga. Zambitul este strans legat de sentimentele pozitive si de fericire, care sunt indicatori ai starii de bine.

Zambetul dumneavoastra poate fi si o modalitate care le arata celor din jur ceea ce ganditi. O grimasa mica si fortata poate fi privita ca un simbol al nesinceritatii si al batjocurii, mai ales daca este data ca raspuns la ceva. De asemenea, pentru a putea observa daca zambetul cuiva este fals sau adevarat, trebuie doar sa vedeti ce se intampla cu ochii acelei persoane. Un zambet autentic va veni acompaniat mereu si de mici linii in jurul ochilor, din cauza ca orbicularis oculi, un muschi facial, se contracta involuntar. Deoarece acest lucru nu poate fi controlat, o persoana care rade fals nu va avea nimic in jurul ochilor.

Zambitul este si o modalitate extraordinara de a imprastia fericire la oamenii din jur si de-ai inspira sa isi imbunatateasca starea psihica. Veti vedea ca doar daca priviti pe cineva care rade, veti avea tendinta sa faceti acelasi lucru si va va relaxa.

Adevarul este ca viata este din ce mai stresanta, insa nu trebuie sa uitati sa mai si zambiti din cand in cand. Veti observa cum va schimba starea si cum va imbunatateste gandirea.

Iar pentru a va asigura ca nu ii veti speria pe cei din jur cu zambetul dumneavoastra, trebuie sa il si ingrijiti. Nu uitati sa va spalati pe dinti de doua ori pe zi si sa mergeti regulat la www.plazadent.ro, dentist Drumul Taberei. Iar daca nu aveti dintii drepti, puteti sa va puneti un aparat dentar safir. In scurt timp, veti avea din nou incredere sa zambiti la toata lumea. Speram ca v-am convins sa fiti veseli mai des si sa va bucurati de viata, asa cum este ea.