Proiecte foto-video cu drone

filmari aeriene

Aveti nevoie de o drona? Cum sa va dati seama daca va alegeti drona perfecta pentru proiectul dumneavoastra?

In primul rand, trebuie sa va raspundeti la intrebarea daca intr-adevar aveti nevoie de poze aeriene si filmari aeriene. Daca raspunsul este da, atunci o drona este o optiune buna.

Poze aeriene

Ele nu necesita costuri foarte mari si sunt si o modalitate eficienta pentru a obtine fotografii si filmari de calitate foarte buna. Sunt perfecte mai ales daca aveti un buget pentru un film scurt, un video de promovare sau pentru un proiect imobiliar. De asemenea, exista profesionisti precum cei de la www.aeroview.ro care va pot oferi servicii specializate de foto / video si va pot da si sfaturi pentru cum sa iasa mai bine proiectul.

De asemenea, va puteti achizitiona propria drona, insa una cu o camera foarte buna poate ajunge la niste costuri destul de mari si s-ar putea sa o si loviti de cativa copaci pana va obisnuiti cu pilotarea ei. In general este nevoie de aproximativ 10 zboruri pentru a reusi sa coordonati asa cum trebuie o drona si pentru a realiza fotografii de baza.

Exista cazuri cand filmarea cu drone nu este tocmai recomandata, nefiind chiar cea mai buna alegere pentru un proiect. De exemplu, este foarte frumoasa o sedinta foto pentru o nunta, cu mirele si mireasa, insa daca aceasta se face inainte sau dupa nunta. Daca se foloseste in timpul festivitatii, poate fi destul de deranjanta pentru ca face foarte mult zgomot, iar pe langa asta pot distrage atentia tuturor participantilor.