Pastrarea corecta a unei haine, veste sau caciuli de blana naturala

Achizitionarea unei haine sau a unei caciuli de blana pentru anotimpul rece nu este dificila. Acum exista chiar si magazine online care comercializeaza produse de cea mai buna calitate din blana naturala, produse care pot fi comandate cu un simplu click. Dupa achizitionarea si purtarea accesoriilor de blana naturala, mai ramane o singura problema, cea a intretinerii, pentru ca haina sa reziste cat mai multe sezoane fara ca aspectul sa ii fie afectat.

Ce nu trebuie sa faci unei haine, veste sau caciuli de blana pentru a nu le deteriora

Femeile au uneori cele mai nastrusnice idei si din cauza excesului de zel de care dau dovada in intretinerea unei haine de blana femei de multe ori ajung sa o strice iremediabil, sustin specialistii https://www.carolinadesign.ro.

Este foarte important de stiut ca haina sau caciula de blana nu se spala in masina de spalat, nu se sterge cu servetele umede cu alcool, nu se aspira cu aspiratorul de mana, nu se tunde cu foarfeca din proprie initiativa si nu se depoziteaza in perioada verii in locuri cu umezeala sau in lumina directa a soarelui.

Haina de blana naturala poate fi curatata la curatatoria de haine, poate fi vopsita in locuri special amenajate, fiind recomandata evitarea spray-urilor colorate care sunt intens comercializate, care pot strica aspectul natural si functionalitatea blanii.

Caciuli de blana | haine de blana femei | CarolinaDesign.ro

caciuli de blana

Cum se depoziteaza corect haina de blana in anotimpul cald?

Persoanele care nu au posibilitatea de a lasa haina de blana intr-un loc special amenajat isi pot crea conditiile necesare pentru depozitarea acesteia in confortul propriului dressing. Haina de blana nu se pastreaza in ambalaj de plastic, pentru ca are nevoie de aer in permanenta, un aer uscat si la o temperatura adecvata, intr-un loc ferit de lumina soarelui.

De asemenea, haina si vesta de blana se pastreaza pe umerase late, din lemn, suficient de puternice, care sa ofere o sustinere potrivita umerilor. Umerasele metalice pot afecta blana, iar cele plastice sunt destul de inguste si nu foarte puternice.

Nu in ultimul rand, haina si toate accesoriile de blana se pastreaza intr-un spatiu uscat, aerisit si ferit de lumina naturala, in care nu patrund molii si alte insecte care pot face pagube enorme.