Pasi importanti la inchirierea unei masini

inchirieri masini in aeroport Otopeni

Atunci cand aveti posibilitatea de a alege si de a pregati din timp terenul favorabil pentru o inchiriere auto, luati in calcul toate aspectele care va avantajeaza si incercati sa le negociati pe celelalte. Numai asa aveti siguranta unei investitii eficiente!

Daca stiti din timp data plecarii si cat de mult va trebui sa tineti masina la dumneavoastra, rezervati din timp pentru ca asa veti putea beneficia de anumite reduceri. Eventual daca puteti sa o faceti online este si mai bine. Sunt unele companii care au mari reduceri la rezervarea online, astfel incat economiile pot fi substantiale, deci in favoarea clientului.

Grupurile mari de inchirieri auto au marci low-cost, o strategie care urmareste sa aduca cat mai multi clienti posibil. Deci, profitati de asemenea conditii pentru a inchiria o masina buna in conditii avantajoase. Diferenta intre o masina la pret redus si una la costuri mari este numarul kilometrilor pe care-i are la bord. Chiar daca masina a circulat mult, daca acest lucru nu-i afecteaza functionalitatea, atunci nu merita sa luati una cu kilometri mai putini, decat daca doriti un anumit model.

Unele companii au pentru clienti diverse servicii suplimentare care ar putea fi de folos pe traseu. Verificati asemenea servicii suplimentare, cereti detalii despre ele si solicitati ca cele pe care le alegeti sa fie trecute in contractul de inchiriere. Feriti-va sa acceptati asigurari diverse fara sa intrebati la ce folosesc sau cat sunt valabile. Pentru a evita orice problema sau neplacere, nu neglijati aceasta parte a procesului de inchiriere. Discutati, intrebati, lamuriti orice nu va este clar. Este dreptul clientului sa stie pe ce cheltuie banii!

Daca ati terminat cu intocmirea contractelor si este timpul sa plecati, nu o faceti niciodata fara a verifica in prealabil starea autoturismului. Impreuna cu un agent verificati in detaliu masina si ar fi de preferat ca tot ce observati sa treceti intr-un formular sau raport. Chiar si cea mai mica zgarietura sau zgomot ciudat al motorului merita trecut in acel raport. Acelasi lucru este valabil si la returnare. In caz contrar, este posibil ca toate neregulile vor fi puse pe seama dumneavoastra!

Masini de inchiriat in Otopeni | inchirieri masini in aeroport Otopeni | inchirieri-masini.ro

masini de inchiriat in Otopeni

We Love Cars ofera masini de inchiriat in Otopeni si Bucuresti si este o companie orientata catre client si nevoile acestuia. Pe site-ul Inchirieri-masini.ro puteti afla care sunt conditiile de inchiriere, flota disponibila, preturile si partenerii de pe teritoriul tarii. WLC este raspunsul atunci cand cautati un serviciu de inchirieri masini in aeroport Otopeni sau Bucuresti!