Obtine un pret corect vanzand cartile tale vechi

anticariate care cumpara carti

Nevoile noastre sunt in continua schimbare si adeseori cumparam cu entuziasm o multime de lucruri din dorinta de a le detine, apoi constatam ca de fapt sunt doar niste lucruri in plus, de care nu aveam neaparata nevoie. Colectionari sau oameni obisnuiti, cu totii ne-am confruntat cu asta la un moment dat. Insa niciodata nu este tarziu sa iti recuperezi banii investiti, mai ales cand vine vorba de carti! Acestea au fost apreciate mereu si reprezinta o valoare spirituala inestimabila, insa si materiala!

Daca si tu faci parte dintre acei oameni care ori de cate ori merg la cumparaturi, vin acasa si cu o carte si realizezi ca de fapt ai cumparat mult peste ce era necesar, poti sa cauti anticariate care cumpara carti pentru a le vinde. Cu siguranta te-ai mai gandit la posibilitatea asta, insa din lipsa de timp, ai amanat!

Acum este foarte simplu: exista servicii de cumparari carti in Bucuresti , care iti usureaza munca si se deplaseaza ei la domiciliul tau! Trebuie doar sa le dai un telefon sau un e-mail, si ei se vor deplasa oricand doresti la tine acasa pentru a evalua si cumpara cu banii pe loc, cartile de care nu mai ai nevoie in biblioteca. Contacteaza-i pe site-ul lor cumparcarti.ro daca detii carti de la orice editura, noi sau vechi, din orice domeniu. Singura conditie este sa fie in stare buna (sa nu fie rupte, mazgalite sau cu urme de mucegai).

Serviciul se adreseaza locuitorilor din Bucuresti, Ilfov sau imprejurimi. Nu conteaza ca ai foarte multe- ti le vor cumpara pe toate achitand pe loc banii pe care ii valoreaza. Deasemenea, si persoanele juridice pot beneficia de acest serviciu de achizitii carti in cazul in care constata ca au un surplus sau nu le mai sunt necesare in cadrul activitatilor desfasurate.

Servicii de cumparari carti in Bucuresti | cumparcarti.ro

cumparari carti in Bucuresti

Fie ca sunt carti de specialitate, albume de arta, domenii precum istorie, religie, geografie, literatura in romana sau in alta limba, in cantitate mica sau in cantitati foarte mari – sunt acceptate si platite la adevarata lor valoare. Poti obtine si o cotatie de pret sunand la numarul de telefon afisat pe site, iar evaluarea si serviciul de ridicare sunt gratuite.