O necesitate pentru fumatori – aparatul de facut tigari

Aparat de facut tigari

Daca sunteti fumator, stiti exercitiul. Terminati de mancat si dintr-o data simtiti o dorinta puternica pentru o tigara. Va ridicati de la birou pentru a lua o pauza si tot ce va doriti este sa aprindeti tigara. Anumite momente ale zilei, anumite locuri si chiar alimentele pot provoca un impuls puternic de a fuma. Expertii le numesc declansatoare, iar pentru fumatorii de lunga durata,  viata de zi cu zi poate fi plina de declansatori.

A bea ceai, a sorbi o cafea, a sta la o terasa cu cei dragi, a conduce, a verifica e-mail-ul, plictiseala sau vorbitul la telefon, toate pot declansa o dorinta puternica de a fuma. Furia sau stresul pot si ele, de asemenea, sa vina la pachet cu dorinta de a aprinde o tigara, ba chiar si sentimentele pozitive, cele de fericire sau placere pot declansa aceasta dorinta. Nu este ceva general valabil, ci fiecare persoana are setul sau unic de declansatori.

Pentru cine doreste sa se lase de fumat este important sa invete cum sa recunoasca momentele care declanseaza dorinta de a fuma. Acestea se pot traduce in anumite ore din zi, activitati, locatii, anturaje, sentimente. Cei care nu doresc sa reduca numarul de tigari fumate, dar doresc sa schimbe calitatea acestui act, nu trebuie sa faca mai mult decat sa achizitioneze un aparat de facut tigari pe care sa-l foloseasca pentru a face tigari de calitate.

Desi vi se poate pare o munca sisifica, a face tigari nu e chiar atat de complicat cum pare. Puteti economisi timp si bani cu acest aparat de injectat tutun pentru ca se pot realiza pana la 5 tigari intr-un singur minut, ceea ce inseamna 12 secunde pentru o tigara. Aparatul este ieftin si usor de utilizat, iar in cativa pasi simpli si cu materia prima necesara puteti avea parte de tigari ieftine si calitative.

tentant.ro | Magazin online cu cadouri originale!

Accesand tentant.ro puteti vedea mai multe modele si preturi foarte atractive. De asemenea, tot aici veti gasi multe alte dispozitive utile intr-o casa sau perfecte pentru un cadou inedit, intrucat Tentant.ro mai este cunoscut si ca fiind un magazin online cu cadouri originale! Pentru cumparaturi eficiente, urmariti site-ul in mod regulat!