O companie rent a car de succes

inchirieri auto

Una dintre companiile cu vechime in inchirierea de masini este reprezentata de Imarentals.ro.

Prezenti pe piata de inchirieri masini Bucuresti de o perioada lunga de timp, compania a cunoscut o crestere rapida datorita corectitudinii fata de clienti si a serviciilor oferite.

Diferenta fata de concurenta o constituie gama bogata de servicii integrate puse la dispozitia clientilor. Pe langa activitatea clasica de inchiriere a masinilor, firma ofera si asistenta rutiera si servicii de reparatii auto.

Astfel, clientii sunt scutiti de costurile suplimentare ce ar putea apare odata cu defectarea masinilor, sau de timpul pierdut si neplacerile cauzate de telefoanele pentru a gasi cea mai buna companie de asistenta rutiera.

Flota pusa la dispozitia clientilor este numeroasa, iar masinile satisfac toate gusturile, incepand cu doritorii de masini mici, de oras, cu consum redus si terminand cu cei ce apreciaza luxul si masinile puternice.

Fie ca discutam despre inchirieri masini Bucuresti, fie ca masinile se inchiriaza dintr-un oras mai mic, echipa imarentals.ro sta la dispozitia clientilor in fiecare oras din tara si din aeroporturile Baneasa si Otopeni.

In cazul in care clientii doresc inchirierea masinii dintr-o locatie ce nu este acoperita de catre companie, masina va fi livrata cu promptitudine de catre angajatii companiei indiferent de locul unde se gaseste clientul.

Masinile pot fi inchiriate atat de catre turistii sau persoanele ce doresc o perioada scurta de inchiriere, cat si de catre firmele ce doresc inchirierea masinilor in regim de leasing operational pentru o perioada lunga de timp.

Fideli principiului ”calitatea face diferenta”, cei la la ImaRentals ofera o gama larga de facilitati:

  • perioadele de inchiriere mai mari de 3 zile beneficiaza de un numar de kilometri nelimitati;

  • suportul pentru clienti si serviciul de asistenta rutiera este la dispozitia clientilor 24 de ore pe zi, timp de 365 de zile pe an;

  • masinile beneficiaza de asigurari RCA si full Casco incheiate cu cele mai mari companii de asigurari;

  • la returnare, masina va trebui sa aiba plinul facut si sa fie spalata. Pentru a veni in sprijinul clientilor, ImaRentals asigura spalarea gratuita a autovehiculului la returnare;

  • livrarea masinii este gratuita in Bucuresti, daca aceasta se face de catre angajatii companiei.