Nu neglijati inspectia tehnica periodica a masinii

Inspectie tehnica periodica Bucuresti

Orice sofer stie ca inspectia tehnica periodica este foarte importanta, atat pentru masina, cat si pentru siguranta pe sosele. Nu veti putea circula in cele mai bune conditii pe strazile aglomerate ale capitalei sau oriunde in tara, daca masina nu este pusa la punct. Si pentru a fi pusa la punct, trebuie verificata! Lasati totul in seama specialistilor din statia ITP sector 6 Bucuresti, si veti beneficia de cele mai bune servicii la preturi decente.

ITP ieftin Bucuresti

In plus, inspectia tehnica periodica Bucuresti va asigura un sofat lipsite de incidente dar si de penalizari din partea organelor abilitate. Pentru a obtine informatiile de care aveti nevoie pentru un ITP ieftin Bucuresti, intrati pe site-ul www.alfaitp.ro !

Conditiile desfasurarii unei inspectii tehnice periodice in cadrul companiei Alfa Motors ITP

Ati crede ca un ITP este usor de realizat, si foarte costisitor, si pur si simplu nu intelegeti de ce este necesar ca, la o anumita perioada de timp sa fiti nevoit sa mergeti la o firma specializata in acest sens. Inspectia tehnica periodica este prima cale spre normalitate, spre legalitate, spre un sofat sigur. Preturile practicate sunt competitive, in cadrul statiei de ITP Militari, si cu siguranta veti pleca fiind multumit de rezultate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va programati, orele programarilor sunt intocmai respectate, iar operatiunea in sine nu dureaza foarte mult!

Unele masini au nevoie de inspectie tehnica periodica o data la doi ani, altele mai des, in functie de specificatiile producatorului. In cazul taxiurilor sau a masinilor de scoala, este necesara inspectia tehnica periodica o data la sase luni! In caz contrar, veti primi o amenda usturatoare care sa va aminteasca de importanta acestei inspectii si de faptul ca o asemenea neglijenta va poate costa chiar viata! Colaborati cu specialistii Alfa Motors ITP si veti fi scutit de probleme, si, in plus, aici veti descoperi un personal calificat, amabil, care isi va da interesul sa va ajute si sa va ofere informatiile pe care le solicitati, astfel incat sa circulati sigur si corect!

Ce presupune inspectia tehnica periodica a masinii?

La inspectia tehnica periodica mergeti ca la medic. Va pregatiti masina, o spalati, ii curatati anvelopele, jantele, o puneti la punct, luati la dvs. toate actele necesare si lasati specialistii sa se ocupe de restul. Ce fac, in fond, acesti experti? Va verifica sistemul de franare, sistemul de directie, exteriorul masinii si anumite componente ale motorului. Nu trebuie sa vedeti inspectia tehnica periodica precum o povara, ci ca pe un lucru bun, ce trebuie facut in mod regulat. Asa cum dvs. mergeti la medic pentru un simplu set de analize de rutina sau un consult banal, insa care va pot salva viata, mergeti si cu masina la ITP!