Nu mai faci fata volumelor din biblioteca? Suna niste cumparatori de carti vechi!

Cartile sunt cadoul ideal indiferent de varsta, intrucat exista ceva de citit pentru fiecare etapa a vietii prin care trece o persoana. Problema apare atunci cand intreaga biblioteca este ocupata de volume de care nimeni nu mai are nevoie, caz in care se va opta pentru ajutorul unor cumparatori de carti vechi, prin intermediul anunturilor.

Nu exista carte prea veche pentru a fi vanduta unui anticariat, asa ca cei care au o colectie impresionanta de lucrari publicate cu decenii in urma, dar care nu mai au vreun rost in prezent, vor putea beneficia de serviciile anticariatelor. Exista doar un lucru de care trebuie sa tina cont, iar acela este ca volumele respective trebuie sa se afle intr-o stare decenta.

Care este cea mai eficienta metoda prin care pot fi contactati cumparatorii de carti vechi?

Un anticariat la serviciile caruia vor putea apela cei interesati, cu scopul de a vinde cartile de care nu mai au nevoie, este CumparCarti.ro. Anticariatul pune la dispozitia utilizatorilor doua numere de telefon si o adresa de E-mail, asa ca oamenii pot alege metoda care le face mai mult pe plac pentru a intra in contact cu un reprezentant.

In urma unei discutii, anticariatul va face rost de toate informatiile de care are nevoie pentru a asigura transportul, acolo unde este posibil si pentru a oferi un pret cat mai corect pentru carti. Suma potrivita este aleasa cu ajutorul experientei de mai mult de un deceniu a anticariatului in cumpararea de carti, impreuna cu pregatirea celor care se ocupa de evaluarea lor.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

Cumparatori de carti vechi

In ce alt mod se mai poate intra in contact cu niste cumparatori de carti vechi?

Un alt lucru pe care-l pot face oamenii pentru a-si vinde cartile din biblioteca este sa raspunda anunturilor de “cumpar carti vechi”. Orice carte care a fost publicata cu mult timp in urma intra in aceasta categorie si poate fi vanduta anticariatului.

In final, nimeni nu este obligat sa stea cu numeroase volume de care nu mai are nevoie in biblioteca, ci poate sa le vanda unui anticariat.