Muzica este cea care intretine atmosfera la o nunta

Formatii pentru nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, asa ca totul trebuie sa fie impecabil pentru ca amintirea acelor momente va ramane adanc intiparita in mintea lor. De la aranjamente si pana la tinute sau muzica, tinerii se implica in toate alegerile.

Daca pentru mireasa rochia este esentiala, pentru invitati muzica este cea care da tonul petrecerii si care trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. De la cantece populare si pana la piese pop-dance, repertoriul trebuie sa fie unul variat pentru a satisface toate gusturile.

Magic Orchestra este un taraf nunta Bucuresti care reuseste sa indeplineasca toate aceste criterii putand fi inchiriata pentru o suma rezonabila. In plus, membrii formatiei se vor asigura ca mirii, dar mai ales invitatii vor avea parte de o noapte de distractie care se va lasa cu dureri de picioare.

Formatie pentru nunta – Magic Orchestra

Potrivit www.magicorchestra.ro  clientii au fost intotdeauna multumiti de serviciile oferite dovada stand testimonialele acestora. In fond si la urma urmei, tot ce conteaza este distractia, nimeni nu isi va mai aminti peste o perioada de timp daca meniul a fost bogat sau daca vinul a fost rece.

Programul oricarei formatii pentru nunta incepe la ora 7-8 seara cand mirii sosesc la restaurant pentru a intampina invitatii si se termina dupa 3-4 dimineata cand nuntasii se indreapta timid spre case. In timpul pauzelor, un DJ va intretine atmosfera si va pune in fundal cele mai in voga piese.

Repertoriul poate suferi mici modificari in functie de preferintele mirilor, acestea fiind specificate in momentul semnarii contractului pentru ca formatia sa aiba timp sa faca toate pregatirile necesare.

Indiferent de numarul persoanelor invitate la nunta, formatia vine intotdeauna cu 2 solisti, unul de muzica populara si unul de muzica dance, dar si cu instrumentisti care sa dea tonul si care sa tina ritmul.

Vestimentatia membrilor formatiei este una deosebita, acest lucru demonstrand respectul pe care Magic Orchestra il are fata de orice clienti, dar mai ales fata de publicul de la evenimente care ii priveste si care le asculta cu interes muzica.