Motive pentru folosirea mastilor de calorifer

calorifere de baie

Inainte de a ne gandi daca afecteaza sau nu emiterea caldurii sau cat de cald ori rece poate fi intr-o camera cu sau fara masca de calorifer, ar trebui ca privirile sa fie indreptate spre motivul pentru care ar trebui utilizat un astfel de accesoriu.

In primul rand, un radiator poate prezenta un risc serios de arsuri si lovituri pentru un copil mic. In acest caz, masca este este mai mult decat un factor de protectie.

Un alt motiv este legat de cel al aspectului caloriferelor. Nu toata lumea isi poate permite sa inlocuiasca vechea instalatie de caldura, asa ca mastile de calorifere sunt o optiune mai ieftina.

Cu apa care se scurge prin micile canale si temperaturile care fluctueaza, este firesc ca unele calorifere sa produca putin zgomot, care poate fi deranjant pentru o persoana sensibila. O masca poate opri din intensitatea zgomotului.

O masca de calorifer poate fi o optiune buna atunci cand spatiul este limitat. Aceasta poate fi folosita drept suport pentru fotografii sau obiecte decorative dragi sau chiar pentru plantele care prefera locurile calde.

Desi exista atat de multe motive pentru a investi intr-o masca de calorifer, intrebarea la care toata lumea doreste un raspuns este aceea daca acoperirea caloriferului reduce eficienta incalzirii. Raspunsul variaza in functie de specialistul careia i se adreseaza intrebarea. Daca mergeti intr-un magazin care vinde masti de calorifere, fiti sigur ca raspunsul va fi ca acestea sunt foarte eficiente si nu influenteaza transmiterea caldurii. Daca sunteti intr-un magazin de calorifere cu design elegat, cel mai probabil veti primi un raspuns nefavorabil in ceea ce priveste mastile.

Daca pentru unii masca de calorifer poate fi o optiune perfecta, pentru altii ar putea sa fie total nepotrivita. Pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la acest accesoriu trebuie sa studiati atent avantajele si dezavantajele pe care utilizarea unei masti le are in ceea ce priveste situatia dumneavoastra unica si diferita fata de situatia altei persoane.

Inainte de a opta pentru o masca, alegeti sa investiti in radiatoare de otel sau aluminiu, eficiente din punct de vedere caloric si foarte aspectuoase. Exista pe piata o multime de oferte de calorifere de aluminiu sau otel, calorifere de baie, radiatoare orizontale, verticale, decorative si multe alte accesorii!