Motive pentru care oamenii isi vand cartile din biblioteca

Din nicio casa nu trebuie sa lipseasca o biblioteca plina cu carti. Aceasta este amplasata adesea in living si reprezinta un punct de atractie atat pentru membrii familiei, cat si pentru musafiri. Biblioteca masiva plina de carti nu mai este, insa, la moda.

La moda sunt bibliotecile minimaliste sau rafturile cu putine carti. Prin urmare, foarte multi proprietari decid sa raspunda anunturilor de tipul cumpar carti in regim de anticariatpentru a lichida o biblioteca in diferite scopuri.

Vanzarea cartilor pentru bani

Cel mai des intalnit motiv invocat de cei care decid sa vanda cartile in regim de anticariat in colaborare cu site-ul CumparCarti.ro este nevoia acuta de bani. Persoanele care detin un numar mare de volume in biblioteca stiu ca acestea valoreaza suficient de mult incat sa isi acopere datoria, sa faca investitia sau achizitia de care au nevoie. De aceea, primul motiv pentru vanzarea cartilor este nevoia de bani.

Vanzarea cartilor pentru spatiu

Un alt motiv invocat de cei care detin un numar mare de carti si doresc sa le vanda este lipsa de spatiu. Unele volume pot fi atat de mari si de voluminoase incat ocupa un spatiu important, spatiu ce ar putea fi ocupat in alt fel.

Cumpar carti in regim de anticariat | Achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim de anticariat

Vanzarea cartilor primite in urma unei mosteniri

Norocosii care au mostenit o casa si un pod plin de carti vechi de care nu au nevoie sau care nu prezinta interes cu siguranta vor fi si mai norocosi dupa ce vor fi vizitati de specialistii in achizitii de carti care le vor propune un pret foarte bun.

Vanzarea cartilor pentru o mutare in alta casa sau in alta tara

Nu in ultimul rand, cartile pot fi vandute si de catre cei care se muta in alta tara sau in alta locuinta. Inainte de o mutare atat de importanta, proprietarii trebuie sa selecteze lucrurile pe care le pastreaza, care le vor fi de folos si pe care nu le vor pastra si pe care le pot vinde pentru a face rost de bani pentru noua mutare.