Motive pentru care masina nu mai porneste. Cand ai nevoie de serviciile de tractari masini?

O situatie care ia pe nepregatite soferul este cea in care e nevoit sa apeleze la serviciile de tractari masini din Bucuresti. Pentru multi, masina este indispensabila: este folosita pentru a se deplasa la job, pentru a duce copiii la scoala sau pentru cumparaturi, in fiecare zi.

Atunci cand nu mai porneste masina, de cele mai multe ori este vorba despre o defectiune comuna, care necesita serviciile unor profesionisti. Aici intervin cei de la AloTractari.ro, care ofera asistenta in regim de urgenta tuturor soferilor de pe carosabil. Mai exact, cel mai apropiat reprezentant se va deplasa la locul specificat de sofer, urmand sa identifice problema si sa tracteze masina la un service autorizat.

Cand stiu soferii ca au nevoie de serviciile de tractari masini?

Este de la sine inteles ca atunci cand masina se opreste subit din functiune, ori refuza sa porneasca, soferul are nevoie de asistenta rutiera. Nu putine persoane se regasesc in situatia in care se grabesc sa ajunga intr-un anume loc, moment in care masina se defecteaza si nu porneste. Dar care sunt cauzele care duc la astfel de evenimente?

  • Starter defect

Un demaror este motorul electric conectat la baterie. Rolul acestei piese este de la pune in miscare motorul (pistonul, arborele cotit etc.). Daca motorul electric nu functioneaza corect, masina nu va porni corect sau deloc.

Tractari masini din Bucuresti | Asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari masini din Bucuresti

  • Baterie descarcata

Acesta este motivul pentru care multe masini nu pornesc. De obicei, aceasta este prima cauza care trebuie eliminata de soferi si specialisti atunci cand cauta cauza defectiunii. In acest caz, soferul poate cumpara o noua baterie, insa este destul de costisitor.

Ar putea, insa, sa porneasca masina cu ajutorul altor participanti la trafic prin cablurile de incarcare a bateriei. Cu toate astea, procedura trebuie facuta doar de cunoscatori – odata conectate gresit bornele bateriei, exista riscul explodarii acesteia.

  • Filtrul de combustibil este infundat

Daca filtrul de combustibil este infundat, benzina nu va putea ajunge la motor. Filtrele de combustibil trebuie schimbate la fiecare 15.000-20.000 de kilometri.