Modalitati riscante de incalzire a locuintei

teava cupru

Calorifere aluminiu

In cazul in care inca nu aveti caldura in locuinta si s-a facut foarte frig, puteti fi tentati sa ridicati temperatura cu ajutorul unor metode mai putin conventionale. Insa inainte de a fi creativi, aveti grija la ce pericole va expuneti.

Multe persoane spun ca uneori isi incalzesc casa dand drumul la dus la apa fierbinte. Apoi lasa usa deschisa si asteapta ca aburul cald sa se imprastie in toata casa. Aceasta modalitate nu este deloc eficienta. Daca lasati apa sa curga veti incalzi doar baia si cel mult portiunea din fata usii acesteia. De asemenea, veti creste umiditatea in locuinta si riscati sa favorizati aparitia mucegaiului. De asemenea, pierdeti foarte multa apa si veti plati mult mai mult la intretinere.

O alta optiune practicata de multe persoana este sa dea drumul la cuptor sau la aragaz. Ei bine, scopul cuptoarelor este sa incalzeasca si sa faca mancare si ar fi bine sa va rezumati doar la aceste lucruri. Un cuptor mergand este destul de riscant, mai ales daca nu este supravegheat in permanenta. Cel mai mare pericol este intoxicarea cu monoxid de carbon. Aceasta poate cauza mari probleme. Indicat este sa aveti o alarma de incendiu instalata, dar si una care sa detecteze nivelul de monoxid de carbon din locuinta. De asemenea, nici aceasta varianta nu este eficienta, deoarece aerul nu circula prin camere.

Daca vreti sa va aflati mereu in siguranta si sa aveti casa incalzita, mai bine va instalati o centrala termica noua de la www.ecalorifere.ro. Tot aici veti gasi multe echipamente, precum calorifere aluminiu foarte eficiente sau teava cupru pentru legaturi.