Merita realizata epilarea totala la salon?

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au cautat cele mai eficiente metode pentru a scapa de parul in exces. Firele pe de picioare, spre exemplu, sunt inestetice si le impiedica pe reprezentantele sexulului frumos sa se simta feminine. Cele care vor sa se bucure de o piele catifelata pentru o perioada indelungata de timp, pot apela cu incredere la epilarea totala la salon.

Avantajele acestei proceduri

SPL este cea mai noua tehnologie folosita cu succes pentru indepartarea eficienta a firelor de par. Aparatura profesionala asigura epilarea definitiva in conditii de maxima siguranta. Clientii nu simt nici cea mai mica urma de durere comparativ cu epilarea cu ceara. Procedura este una cu adevarat revolutionara si vine in ajutorul femeilor care vor sa se simta bine in pielea lor fara sa isi mai faca griji legate de aspectul picioarelor.

Rezultatele epilarii definitive sunt vizibile chiar de la prima sedinta. Aceasta procedura este mult mai rentabila decat epilarea clasica, dureaza mai putin, este mai sigura si mai igienica. Femeile se vor putea bucura de o piele catifelata, lipsita de iritatii sau fire crescute in interior. Foliculita devine astfel istorie ceea ce reprezinta un mare punct in plus pentru clientele cu piele sensibila.

Epilarea totala la salon | FreeStyleBeauty.ro

epilarea totala la salon

In plus, aparatul SPL poate fi folosit cu incredere pe orice zona a corpului, de la picioare si pana la axila sau zona inghinala. Tratamentul este cat se poate de eficient, cu rezultate surprinzatoare si fara efecte secundare.

Sistemul de functionare se poate personaliza in functie de tipologia si nuanta fiecarui fir de par. Spre exemplu, exista cliente cu un fir moale si deschis la culoare, dar si cliente cu fir gros si negru care necesita sedinte multiple pentru indepartarea definite a parului.

Pe FreeStyleBeauty.ro, toti cei interesati pot afla mai multe detalii despre preturile practicate. Clientii pot opta chiar si pentru pachete de tip abonament sau pot cere oferte personalizate in functie de necesitati.

Salonul ofera chiar si posibilitatea testarii aparatului prin oferirea unei sedinte gratuita de mustata sau axila. Cu aceasta ocazie, clientii se informeaza direct de la sursa despre efectele epilarii definitive, cunosc personalul salonului si observa efectele procedurii asupra pielii lor.