Masa de toaleta ofera eleganta si feminitate dormitorului

masa de machiaj

Masa de toaleta este o piesa de mobilier care a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor din inalta societate in trecut si continua sa o faca, sa cucereasca inima femeilor de toate categoriile sociale. Masuta de toaleta, sau masa de machiaj, cum mai este denumita, nu este numai o piesa eleganta, ci si foarte utila si apreciata pentru faptul ca permite organizarea mult mai eficienta a produselor de machiaj si de ingrijire personala.

Amenajarea unui colt de rasfat si de infrumusetare in propriea locuinta este o idee minunata si usor de realizat cu ajutorul specialistilor Mobartis.ro care pun la dispozitia doritoarelor o gama foarte variata de astfel de masute.

Masa de toaleta potrivita – cum trebuie aleasa?

Masuta de toaleta potrivita se alege in functie de mai multe criterii:

  • Stilul dorit

Masutele de toaleta in stil clasic, cu detalii frumos sculptate concureaza cu masutele de toaleta moderne, glam, in topul preferintelor clientelor. De asemenea, stilul masutei de toaleta alese depinde si de stilul decorului incaperii. Specialistii recomanda mentinerea aceleiasi tematici si aceluiasi stil pentru ca totul sa se contureze intr-un decor echilibrat si armonios.

  • Spatiul disponibil

Spatiul disponibil din interiorul locuintei este un alt criteriu important pentru alegerea masutei de toaleta perfecta. Inainte de a investi intr-o astfel de piesa de mobilier, este necesar ca potentialii cumparatori sa faca masuratorile corecte.

Masa de toaleta | masa de machiaj | Mobartis.ro

Masa de toaleta

Decorarea masutei de toaleta

Dupa alegerea masutei de toaleta, urmeaza decorarea acesteia pentru a inspira o stare de bine, astfel incat utilizatoarele sa se bucure de fiecare moment petrecut la aceasta masuta si de un décor practic si reusit. Pentru a decora in mod corect masuta, femeile trebuie sa tina cont de:

  • Montarea unui raft in apropierea masutei pe care pot aseza plante naturale sau artificiale sau obiecte decorative si fotografii;

  • Asezarea unei vaze cu flori proaspete pe masuta sau a unei plante de interior;

  • Asezarea produselor cosmetice sau de machiaj cu ambajale deosebite sau in editii limitate, pe o tavita de argint, la vedere.

Toate aceste detalii vor da o stare de bine, de fiecare data cand va veti aseza la masuta pentru a va machia.