Lucruri care merita atentie cand achizitionati o haina de blana

veste de blana

Toata lumea vrea sa gaseasca un pret bun atunci cand vine vorba de o achizitie. In ceea ce priveste hainele de blana, un magazin specializat in acest segment de activitate, poate oferi cele mai unei preturi, iar calitatea va fi una superioara. A sti ce cautati atunci cand doriti o haina de blana, este esetial pentru a va proteja investitia. Iata cateva lucruri pe care sa le urmariti atunci cand doriti sa cumparati haine de blana!

Este indicat sa urmariti pielea de pe partea cealalta a blanei. In mod natural, pielea care mentine blana este elastica, astfel ca daca intindenti usor si nu simtiti prea multa elasticitate, sansele ca aceasta sa fie uscata sunt imense. O piele uscata nu mai este suficient de rezistenta in timp. Nu este imposibil de purtat, insa ar trebui sa aiba parte de o atentie speciala care sa o mentina in forma cat mai mult timp.

Blana ar trebui sa se simta intotdeauna moale la atingere. Uneori, blana sau pielea pot fi fragile, ceea ce reprezinta un semn ca sunt uscate sau in stadii incipiente ale uscarii. O blana care nu este moale si flexibila nu va deveni asa in timp, ci rigiditatea va fi o caracteristica definitorie.

Unele haine de blana, mai ales cele deschise la culoare, vor prezenta o nuanta diferita la imbinatii. In timp ce acest lucru nu este deloc atractiv, asta nu inseamna neaparat ca blana este veche. Blana naturala poate dezvolta o usoara decolorare daca a fost expusa la soare pentru o perioada mai lunga de timp, de aceea angajatii magazinelor rotesc in mod constant hainele si le tin departe de lumina naturala a soarelui cat mai mult posibil.

Hainele de blana nu ar trebui sa aiba gauri sau fisuri, dar orice e posibil. De obicei, acestea sunt cauzate de molii si odata prezenta o mica gaura, nimic nu garanteaza ca nu va aparea si a doua. De vreme ce haina de blana este o investitie, interesul cumparatorului este de a inspecta tot ce tine de aceasta. Este rar intalnit cazul in care moliile isi fac loc in magazinele de blanuri, insa cand se intampla, situatia este mai mult decat delicata, motiv pentru care atentia trebuie sporita.

Magazin cu haine de blana pentru femei | Carolina Design

Carolina Design are o istorie indelungata in ceea ce priveste comercializarea de haine de blana pentru femei, motiv pentru care puteti apela la serviciile oferite, stiind ca sunteti pe maini bune. Pentru achizitia de haine si veste de blana, dar si pentru consultanta, contactati echipa Carolina Design accesand www.carolinadesign.ro!