Invata sa asortezi cat mai potrivit haina de blana! Specialistii Carolina Design te indruma!

Una din cele mai importante piese vestimentare din garderoba ce sunt purtate in perioada rece este haina de blana. Pentru ca nu in orice context pot fi potrivite geaca de fas sau cu palton si pentru ca unele femei chiar au adoptat un stil mai elegant si mai rafinat, alegerea unei haine de blana naturala se va dovedi foarte importanta!

Daca este intretinuta si curatata in mod corect, haina de blana poate fi purtata foarte multe sezoane la rand. De asemenea, daca este aleasa in mod corect, in functie de preferinte, nu ar trebui sa existe nicio problema pentru a asorta haina de blana tinutelor deja existente in garderoba.

Expertii www.carolinadesign.ro sfatuiesc in cunostinta de cauza cu privire la cum se pot purta astfel de haine sau cum se pot include in tinute modele interesante de veste de blana.

Asortarea hainei de blana – un subiect controversat

Problema asortarii nu tine de blana in sine, ci de modelul hainei. Ceea ce inseamna ca femeile care doresc sa investeasca intr-o haina de blana trebuie sa se uite intai la ceea ce au in garderoba si apoi sa ia o decizie in acest sens. In fond, nu pot cumpara o haina de blana roz daca in garderoba lor se gasesc numai tinute serioase si sobre.

Cele care se intreaba cu ce tip de tinuta pot purta haina de blana, gasesc cele mai bune raspunsuri la specialisti. Haina de blana trebuie sa arate bine si sa se potriveasca varstei. Spre exemplu, haina de blana nu poate fi asortata cu o jupa creion, cu botine cu toc subtire si bucle in forma de sarmale, pentru ca rezultatul va fi o tinuta de soacra-mare. Haina de blana poate fi purtata cu jeansi slim, cu bocanci, cu pantaloni tigareta si cu botine cu toc gros, dar si cu rochii lejere scurte si cizme peste genunchi cu toc jos. Se recomanda un machiaj in tonuri naturale, o coafura lejera si tinute cu piese moderne, simple si cochete.

Haine de blana naturala | veste de blana | www.carolinadesign.ro

haine de blana naturala

Cum sa iti transformi spectaculos haina de blana

Daca haina de blana a fost purtata cateva sezoane bune, iar doamnele si domnisoarele cauta sa schimbe ceva la aspectul acesteia, pot apela fara probleme la specialisti pentru a schimba cate ceva in croiala si culoarea acesteia, se pot inspira din tinutele vedetelor si o pot vopsi pentru a o purta timp de mai multe sezoane.