Inchirieri auto de top: cele mai ravnite modele de masini

Atunci cand au nevoie de un autovehicul pentru calatorii personale sau care tin de serviciu, oamenii apeleaza adesea la servicii de inchirieri auto din Craiova. Multi dintre ei profita de ocazie si prefera sa inchirieze un model premium, de top, pentru a se bucura de experienta pe care o presupune conducerea unei astfel de masini.

Din flota uneia dintre cele mai apreciate companii care ofera astfel de servicii, WLC Rent a Car, care poate fi consultata in intregime pe CraiovaRentaCar.ro fac parte mai multe modele de masini, iar unele dintre acestea apartin categoriei de top, asa cum sunt si Mercedes-Benz S400 Long Hybrid, BMW X5 M sau BMW 118d. Iata cateva detalii despre fiecare in parte!

Inchirieri auto: Mercedes si BMW
  • Mercedes-Benz S400 Long Hybrid

O masina care inspira lux, Mercedes S400 este un model care ruleaza extrem de eficient si, in ciuda faptului ca nu este o masina sport, este foarte rapida. La WLC Rent a Car Craiova acest model este disponibil pentru inchiriere la un interval de pret incadrat intre 86 si 154 de euro pe zi, in functie de perioada de inchiriere. Masina functioneaza cu benzina si are cutie de viteze automata. Modelul este recomandat mai ales oamenilor de afaceri care calatoresc in interes de serviciu.

  • BMW X5 M

Modelul BMW X5 M face parte din categoria SUV & Crossover, fiind o masina extrem de incapatoare si puternica. Este potrivita pentru cei care au o familie numeroasa si calatoresc impreuna cu copiii, existand loc suficient pentru bagaje in portbagajul cu o capacitate de 695 de litri. Transmisia este automata si masina functioneaza cu motorina. In functie de perioada de inchiriere, pretul se incadreaza intre 91 si 139 de euro.

Inchirieri auto din Craiova | Rent a Car Craiova | CraiovaRentaCar.ro

inchirieri auto din Craiova

  • BMW 118d

Cu 143 de CP la bord, BMW-ul 118d este ideal pentru cei care isi doresc o masina sport pentru urmatoarea escapada de weekend in doi. Autovehiculul este dotat cu un motor diesel si cu o cutie de viteze automata. Pretul de inchiriere este ceva mai accesibil in comparatie cu celelalte modele prezentate, incadrandu-se intre 39 si 66 de euro pe zi.