Incendiu acasa

sprinkler pret

Pregatirea pentru situatii de urgenta necesita diligenta si planificare. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra este pregatita pentru posibilitatea unui incendiu sau a unei alte situatii de urgenta. Urmatoarele elemente va vor ajuta sa va pregatiti pentru un foc, sa luptati cu un foc si sa scapati de el.

Instalatii antiincendiu

Alarmele, cele mai importante instalatii antiincendiu, vin in doua tipuri, cu ionizare si fotoelectrice. Aceste doua tipuri de alarme de fum detecteaza particule de fum diferit, ceea ce inseamna ca detecteaza diferite tipuri de incendii. Pentru a fi cu adevarat in siguranta in caz de incendiu, este vital sa aveti ambele tipuri de alarme de fum instalate in casa.

Spre deosebire de alarmele de fum, detectoarele de monoxid de carbon masoara prezenta monoxidului de carbon din aer si urmaresc cat timp este prezent. Ele declanseaza o alarma in cazul in care monoxidul de carbon este la un nivel scazut pentru perioade lungi de timp sau la un nivel ridicat pentru perioade scurte.

Este important ca intreaga familie sa stie ce sa faca in caz de incendiu sau alte situatii de urgenta. In timpul unei crize, oamenii raspund in modul in care au fost antrenati sa o faca. Copii, in special, au nevoie de un plan clar pentru a-i ajuta sa reactioneze adecvat in caz de urgenta.

Alegerea unui extinctor este bazata pe tipurile de incendii pe care stingatorul va fi asteptat sa le stinga. Extinctoarele sunt apreciate pentru anumite tipuri de incendii. De asemenea, pentru alte tipuri de instalatii antiincendiu, puteti apela la www.stingereincendiu.ro, unde gasiti un raport foarte bun la sprinkler pret calitate.