Importanta uleiurilor folosite de maseuzele de la un salon de masaj

salon de masaj erotic în Timisoara

Maseuzele de la salonul de masaj erotic din Timisoara folosesc uleiuri deoarece acestea reprezinta unul dintre marile plusuri ale unei sesiuni de masaj. Masaj-Iulia.ro, un salon de masaj erotic în Timisoara pune foarte mult accentul pe tipul de ulei ce va fi folosit. Uleiul de masaj ar putea fi simplu precum cel vegetal sau un ulei mai complex, ce contine mai multe tipuri de ulei vegetal parfumat.

Foarte multi maseuri aleg sa foloseasca ulei in loc de creme sau lotiuni din multe motive. Unul dintre motive este preferinta clientilor. In mod surprinzator, exista si persoane care doresc sa li se faca masaj utilizand lotiuni, pentru simplul fapt ca nu sunt lipicioase pe corp. Lotiunile au cateva dezavantaje. Cand vine vorba de masaj erotic, uleiurile reprezinta cea mai buna varianta, deoarece ajuta mainile maseurului sa alunece mai bine pe corp. Nefolosirea uleiului in timpul masajului poate duce la frecare pe suprafata corpului, ceea ce va duce la dureri pentru client. In acest fel, relaxarea se va pierde si va fi un adevarat disconfort.

Ce tipuri de ulei folosesc maseuzele de la salonul de masaj erotic din Timisoara?

Exista foarte multe tipuri de ulei de masaj potrivite masajului erotic. In acest articol vor fi prezentate 2 dintre cele mai utilizate.

Exista un ulei care accentueaza caldura si pasiunea in timpul masajului erotic. Acesta este cel din gama Kama Sutra. Kama Sutra este o categorie de uleiuri cu iasomie. De asemenea contin si vitamina E, lucru ce ajuta la sanatatea pielii. Tot din gama Kama Sutra face parte si „uleiul iubirii”. Acest tip de ulei este matasos si miroase foarte bine. In concluzie se poate spune faptul ca gama de uleiuri Kama Sutra este ideala pentru masajul erotic.

Masaj erotic din Timisoara | salon de masaj erotic în Timisoara | Masaj-Iulia.ro

masaj erotic din Timisoara

Uleiul de migdale dulci Melrose este un alt tip de ulei foarte popular in randul maseurilor. Uleiul de migdale dulci este unul care permite mainilor sa alunece cu usurinta pe corp si acest lucru este necesar intr-un masaj erotic. Este extras din migdale si are o culoare galben-pal. Acest tip de ulei se absoarbe repede, dar nu intr-un mod in care sa necesite reaplicarea lui pe corp.