Implanturile dentare – necesitate sau moft?

Implanturile dentare sunt tratamente stomatologice foarte, foarte, des solicitate in Romania, in clinicile stomatologice. Oamenii au inteles importanta danturii sanatoase si a unui zambet frumos, motiv pentru care medicii stomatologi primesc frecvent solicitari pentru implanturi dentare.

Lipsa unui dinte, in special a unuia frontal, poate complexa o persoana, ii poate afecta stima de sine si o poate face sa se retraga in carapacea sa. In astfel de situatii, solutia salvatoare o reprezinta implanturile dentare, care se realizeaza destul de simplu si de usor de catre medici cu experienta.

Implantul dentar la Plaza Dent, clinica dentara din Bucuresti

Plaza Dent, clinica dentara din Bucuresti, le ofera pacientilor sai acces la implanturi de calitate, la preturi accesibile. Situata in sectorul 6 al capitalei, clinica este dotata cu echipamente performante, pentru ca experienta vizitei la stomatolog sa fie una cat mai sigura si placuta.

Pe site-ul PlazaDent.ro, doritorii pot afla mai multe informatii despre procedura in sine, dar pot afla si care sunt preturile practicate, in functie de fiecare caz in parte.  De regula, un implant dentar se realizeaza in doua etape:

  • medicul stomatolog va insera surubul din titan care va tine locul radacinii naturale a dintelui. Pacientul trebuie sa astepte o perioada de pana la 4-6 luni pentru ca organismul sa se acomodeze cu acest nou corp, fara sa existe riscul de a-l respinge sau de a se infecta;

  • in functie de evolutia situatiei, in cea de-a doua sedinta, medicul va monta coronita si astfel pacientul va putea zambi din nou fara nicio problema.

De regula, costul unei astfel de interventii este ridicat, insa pacientii au acum posibilitatea de a achita in rate egale, pentru ca Plaza Dent considera ca oricine are dreptul de a avea un zambet impecabil.

Tratamente stomatologice | Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

 tratamente stomatologice

La Plaza Dent se pot realiza inclusiv extractii dentare. De la maselele de minte si pana la dintii de lapte ai copiilor, absolut toate procedurile sunt efectuate in cele mai sigure conditii de igiena. Medicii respecta normele in vigoare, astfel ca pacientii pot pasi cu incredere pragul cabinetului si nu trebuie sa isi faca nicio problema.

Alte tratamente stomatologice disponibile sunt: ortodontie, chirurgie sau estetica dentara. Sunt tratate inclusiv urgentele cauzate de anumite traumatisme sau de inflamarea gingiei. Cu un simplu telefon la numarul afisat pe site, pacientii se pot programa simplu si rapid. Cabinetul este deschis de luni pana sambata, conform orarului afisat.