Implant dentar fast & fixed

Implant dentar fast & fixed

Dental Place, clinica stomatologica Sector 1 Bucuresti, se alatura noului trend din practica stomatologica si le propune pacientilor sai unul dintre cele mai bune sisteme pentru a inlocui dintii, permanent si imediat. Multi pacienti care au pierdut unul sau mai multi dinti cauta o solutie optima la un cost clar definit.

Implant dentar fast & fixed

Procedura implant dentar fast & fixed ofera in aceeasi zi: extractie, implant si proteza provizorie. Dupa interventia chirurgicala, pacientul poate manca si isi poate continua viata sociala precum facea inainte de interventie. Pozitionarea oblica a implanturilor maximizeaza proteza osoasa permitand o sustinere optima din punct de vedere biomecanic. In timpul interventiei specialistul va obtine conditiile ideale pentru o proteza cu incarcare imediata. Armonizarea optima a materialelor permite realizarea unei proteze temporare in mai putin de doua ore.

Gratie procedurilor standardizate pot fi planificate cu exactitate timpul si bugetul, astfel incat surprizele neplacute sunt evitate. In plus, proteza temporara asigura ca pacientul sa mearga la clinica atunci cand are timp disponibil pentru a i se pregati proteza finala.

In cadrul aceleiasi clinici, pacientii pot beneficia si de avantajele pe care le ofera coroana ceramica CEREC. Milioane de pacienti din intreaga lume au experimentat beneficiile CEREC. Pentru a se lucra coroane cu acest sistem se foloseste o ceramica care a fost studiata timp de 20 de ani, astfel incat puteti fi siguri ca este de durata. Se intampla la multi pacienti care merg la dentist cu dureri dentare sau, poate, pentru un consult periodic, ca medicul stomatolog sa spuna: „ai nevoie de o coroana” si ca este nevoie sa se planifice doua vizite, una pentru pregatirea dintelui si plasarea coroanei temporare, iar cealalta pentru plasarea coroanei finale. Aveti mult timp de pierdut? Niciuna dintre aceste situatii nu se va intalni la Dental Place. Sistemul CEREC permite specialistilor sa pregateasca dintele, sa proiecteze coroana, sa o lucreze si sa o aplice intr-o singura vizita la clinica dentara.

www.dental-place.ro este locul in care puteti primi toate informatiile avizate in legatura cu cele doua subiecte propuse .