Idei pentru a transforma o camera mica in una mare

Ansamblu rezidential Baneasa Sisesti

Intotdeauna exista impresia ca putem organiza mai bine un spatiu mare, insa nu ne descurcam intr-un spatiu restrans. Un living mic nu este un capat de lume! Un living mic este o buna oportunitate de a pune creativitatea si ingeniozitatea in valoare. Imbunatatirea aspectului camerei de zi va schimba tot aspectul casei, dar si modul in care contribuie la starea de bine a locatarilor este indiscutabil superior tuturor celorlalte beneficii.

In primul rand, lasati camera sa respire, oricat de mare sau mica ar fi ea. Iubitorii de arta pot pune in valoare lucrarile pe care le detin, insa daca le aglomereaza pe toate intr-un loc nu e deloc bine. Mai degraba distribuiti niste tablouri peste tot prin casa decat sa le puneti pe toate pe acelasi perete in sufragerie. Daca aceasta nu este o varianta, expuneti cateva lucrari, iar pe celelalte depozitati-le undeva. Cand va plictisiti, scoateti la iveala alte lucrari si tot asa. Dincolo de toate, e foarte important ca peretii camerei de zi sa nu fie incarcati, sa fie lasati sa respire.

Daca nu va plac tablorile sau obiectele decorative, totusi incercati sa aduceti putin culoare in camera de zi creand un perete focal, adica colorat. Aceasta este o modalitate excelenta de a crea iluzia spatiului, adaugand in acelasi timp un aspect distractiv si unic camerei de zi.

In cazul in care livingul este mic, lumina naturala este cea mai buna modalitate de a-l face sa para mai mare. Lasati lumina sa intre in camera, schimbati toate perdelele de culoare intunecata si grea in favoarea celor din materiale mai subtiri si vaporoase. Acestea permit patrunderea luminii solare in camera, fapt ce da senzatia de spatiu aerisit. Sa nu uitati sa deschideti ferestrele cat mai des posibil. aerul curat este benefic intregii familii.

Blocuri noi Baneasa | www.sisesti30.ro

Acestea dar si multe alte idei le puteti pune in practica atunci cand veti intra in posesia apartamentului din complexul rezidential Baneasa Sisesti. Diferenta este ca linvingul tuturor apartamentelor este mare, insa perceptia spatiului este diferita pentru fiecare, de aceea ce pare mare pentru unii sa fie mic pentru altii. Pentru a vedea oferte la apartamentele din blocuri noi Baneasa, accesati www.sisesti30.ro si veti gasi multe alte detalii suplimentare in legatura cu intreg complexul rezidential!