Idei originale pentru decorarea casei

idei decorare casa

Specialistii recomanda cateva idei originale pentru decorarea casei intr-un mod simplu, rapid si, cu siguranta, foarte inovator.

Cu cateva idei creative si putina imaginatie, se poate decora si personaliza cu usurinta casa dupa gustul doritorilor. Scopul este de a cauta idei noi, de a utiliza si de a reconditiona obiecte si a nu se limita doar la utilizarile frecvente ale acestora.

  • Confectionarea lampilor

In general, lampile creeaza un mediu mai bun in locurile din casa in care sunt amplasate. Cel mai simplu mod de a obtine o iluminare placuta si originala este sa se faca un abajur din material textil.

Pentru a-l crea, se poate folosi un kit simplu de abajur, care se poate acoperi cu material textil. Astfel, optiunile sunt infinite, putandu-se opta pentru un material uni in orice culoare se doreste. De asemenea, se mai poate realiza un abajur grozav dintr-un mileu.

Da, un mileu pe care se aplica aracet pentru ca el sa devina rigid. Acesta va conferi un aspect cu totul special si original unei incaperi.

  • Reconditionarea pieselor mostenite

Pentru a-si decora casa, cei interesati pot folosi, de asemenea, obiecte vechi pe care le pot reconditiona pentru a le oferi o noua utilizare.

Astfel, nu vor trebui sa faca noi achizitii. Cu putin timp si cateva idei, vor putea aduce multe obiecte la viata. De exemplu, se poate utiliza o scara veche de care nu mai au nevoie prin reconditionarea acesteia cu putina vopsea spray si lac.

Se poate realiza un suport pentru umerase sau rafturi. Astfel, se pot depozita articole decorative de tot felul. De asemenea, daca exista un divan, o masa sau un set de scaune mai vechi –acestea se pot redecora fie prin tesaturi moderne, fie prin vopsirea in culori neutre.

Insa, daca se doreste reconditionarea unui dulap sau a unei comode vechi, exista la indemana si alte solutii si anume: se poate imbraca obiectul de mobilier in tapet ori autocolant sau se poate decora cu diverse decupaje de hartie sau materiale textile, lipite cu adeziv.