Functionarea motorului diesel

Reparatii Tractoare

Tractoarele de ultima generatie functioneaza cu motor diesel. Motorul diesel sau motorul cu ardere interna este acela in care, combustibilul folosit se aprinde din cauza temperaturii inalte. Aceasta temperatura ridicata este creata prin comprimarea aerului. Acest fapt usureaza mult munca apartinatorilor, dar si a mecanicilor care se ocupa de buna functionare a utilajului. Pentru ca un motor diesel sa functioneze la parametri optimi are nevoie de cateva piese care sa-l ajute la aceasta. Orice motor are cateva componente fara de care nu si-ar putea indeplini functia de a pune in miscare intreg utilajul.

Piese de tractor

Setul de piese ce compune mototul este alcatuit din pompa de injectie, rampa comuna, injector si conducte de legatura. Intreg sistemul este destinat dozarii cantitatii de combustibil, crearii presiunii ridicate a combustibilului pentru a face posibila pulverizarea acestuia in camera de ardere, initierii injectiei de combustibil, asigurarii duratei de injectie si dozarii egale a combustibilului intre cilindrii componenti.

Aceasta este o prezentare foarte scurta a ceea ce se intampla la nivelul motorului si a ceea ce il face sa puna in miscare un vehicul atat de puternic. Procedura de functionare este mult mai complexa si complicata. La fel de complexa este si diagnosticarea unei probleme in cazul unei functionari necorespunzatoare, insa specialistii din domeniul mecanicii pot depista imediat orice problema si o pot rezolva usor avand la indemana instrumente si piese de tractor potrivite, puse la dispozitie de magazinul Cromix Prodcom din Cluj Napoca.

Aici veti gasi de la cele mai comune piese, pana la cele mai rar intalnite. La o scurta vizita pe site-ul www.cromix.ro veti putea observa ca in oferta se gasesc piese ca: set de motor pentru tractor, pentru combina, pentru utilaje de construcie, pompe de alimentare, pompa de apa, kit-uri de reparatie si multe altele. De asemenea, veti primi consultanta la achizitionare, astfel incat sa nu ajungeti acasa cu ceva ce nu va trebuie sau sa fiti nevoit sa faceti retur coletului primit. Cu o vizita la Cromix Prodcom, reparatia tractorului dumneavoastra va fi o placere!