Esti in cautarea unui mobilier vintage? HQZ este cea mai buna optiune!

cumpar antichitati

Cei ce isi doresc sa schimbe vechiul mobilier cu unul vintage, pot opta cu incredere la serviciile oferite de o casa de amanet de antichitati din Bucuresti. HQZ este una dintre ele care nu numai ca vinde obiecte de mobilier, ci si achizitioneaza. Asa ca, daca exista persoane interesate de vanzarea mobilei vechi, pot raspunde la anunturile de tip „cumpar antichitati” ale acestei case de amanet. Mai multe detalii referitoare la intregul proces se pot gasi pe site-ul Hqz.ro.

Mobilierul vintage este foarte apreciat pentru stilul si confortul pe care il ofera. Desi optarea pentru acest tip de mobila pentru noua locuinta poate pune cateva probleme de amenajare, multi oameni merg cu incredere intr-un magazin de antichitati si achizitioneaza piese de mobilier vintage.

HQZ pune la dispozitia clientilor sai obiecte antice de decor, mese de bucatarie, noptiere, diverse sculpturi spectaculoase, dar si ceasuri de perete. Toate acestea ofera locuintei un plus de rafinament. Tot in cadrul acestui magazin de antichitatii, oameni isi pot achizitiona si bijuterii din aur sau din argint.

Achizitionarea de mobila vintage de la o casa de amanet de antichitati din Bucuresti este cea mai convenabila optiune!

Foarte multi oameni merg pe ideea achizitionarii unor obiecte de mobilier noi pentru locuinta lor, insa exista si oameni care prefera mobila vintage. Clientii care isi doresc achizitionarea unor piese de mobilier la un pret accesibil, cea mai convenabila optiune este vizitarea casei de amanet HQZ.

Amanet de antichitati din Bucuresti | Cumpar antichitati | Hqz.ro

amanet de antichitati din Bucuresti

Investirea in piese de mobilier vintage este o idee foarte inteligenta. Pe langa preturile reduse pe care acestea le au intr-o casa de amanet, obiectele de mobilier au si un aspect unic. Multe dintre modelele intalnite in casele de amanet nu se mai gasesc astazi intr-un magazin obisnuit de mobila.

Materialul pieselor de mobilier vintage de la magazinul de antichitati este unul de inalta calitate. In prezent, marile fabrici de mobila realizeaza obiecte din PAL sau MDF, materiale care nu sunt atat de rezistente ca cele din trecut. HQZ detine piese de mobilier realizate din lemn masiv, foarte calitativ.