Esential de stiut inainte de a inchiria o masina

Masini de inchiriat Otopeni

Inchirierea unei masini poate fi un act foarte confuz, mai ales pentru cei care nu au mai inchiriat niciodata inainte. Sunt atatea optiuni, atatea alternative, atatia termeni, atatea conditii si responsabilitati. Oare chiar se merita? Inainte de a va raspunde la urmatoarele intrebari trebuie sa stiti ca mii de oameni inchiriaza zilnic masini. Acest lucru a devenit o rutina pentru multi dintre cetateni.

Chestionarul celor de la WLC Rent a Car

Pentru a simplifica procesul de inchiriere, We Love Cars, rent a car Bucuresti, va provoaca sa raspundeti urmatoarelor intrebari:

  1. Care este cea mai potrivita dimensiune a masinii pentru dumneavoastra? Aflati cate persoane vor calatori impreuna cu dumneavoastra si puneti in calcul si bagajele. Nu va bazati decizia pe costuri deoarece pretul nu variaza semnificativ intre dimensiunile masinilor. Ei bine, cel putin WLC Rent a Car, nu!
  2. Ce responsabilitati aveti in perioada inchirierii? Termenul care ii deruteaza pe cei mai multi dintre clienti este cel legat de raspunderea pentru daunele provocate. Multe companii de inchirieri obliga clientii sa plateasca pretul reparatiei chiar daca nu sunt ei vinovati pentru accident. We Love Cars, inchirieri auto in Bucuresti, cauta sa inteleaga pozitia clientului in aceasta situatie si de asemenea, cauta sa determine cat mai bine a cui a fost vina pentru ca plata sa fie suportata exact de cine trebuie.
  3. Aveti nevoie de accesorii suplimentare? Nevoile si dorintele de inchiriere a autoturismelor vor diferi de la persoana la persoana. Unii au nevoie de GPS, in timp ce altii se orienteaza foarte bine pe drumuri necunoscute. Unora le trebuie portbagaj suplimentar, in timp ce altii isi organizeaza foarte bine bagajele si nu le este necesar. Ce trebuie sa retineti este faptul ca, daca aveti un copil in calatorie, neaparat va fi nevoie de un scaun auto special. Siguranta tuturor pasagerilor este mult mai importanta decat orice suma de bani.

Nu va faceti griji daca nu intelegeti anumite aspecte cu privire la inchirierea masinilor, accesati inchirieri-masini.ro si aflati detalii suplimentare sau apelati numarul 0762135800 pentru orice nelamuriri. Echipa WLC va va raspunde cu drag la orice intrebare!