Escapada de Lux HappyBox

surprize

Surprinde-ti acum partenerul / partenera de viata cu un pachet turistic de lux, la hoteluri de 4 si 5 stele, din Romania! Achizitioneaza si tu escapada de lux de la Happy Box pentru o experienta de neuitat !

Pachetul cuprinde cazare in apartamente de lux cu cina romantica, la hoteluri din Bucuresti, Oradea, Sibiu, Bistrita, Cluj Napoca sau Poiana Brasov, masaj in doi sau tratamente SPA. De asemenea, va puteti caza in castelul Printul Vanator din Turda, pentru a beneficia de experienta unei nopti intr-o camera amenajata in stil medieval. Oferta de cazare este foarte diversificata, din acest motiv beneficiarul escapadei putand alege exact ceea ce isi doreste, indiferent de preferinte, astfel achizitionand cadouri personalizate.

Puteti achizitiona pachetul Happy Box Escapada de Lux si pentru a-l face cadou unor prieteni sau rude sau il puteti folosi pentru a stimula sau pentru a rasplati prin relaxare un angajat model. Cadouri Online la doar un click distanta !

Voucher-ul poate fi folosit de catre beneficiar pana la data de 31 decembrie 2015, astfel, nu sunteti presat in niciun fel de timp. Profitati acum de oferta si achizitionati Escapada de Lux la pretul de 400 lei !

Pachetele Happy Box pot fi si personalizate, prin aplicarea unor stickere, huse sau cutii pe care sa fie imprimat logo-ul companiei dumneavoastra.

Va invitam sa accesati site-ul Happy-Box.ro pentru a alege dintre cele peste 400 de oferte prezentate.

*Se pot achizitiona si pachete de tip corporate pentru companii, care includ activitati de team building, la care se adauga discount-uri si oferte speciale.