Epilarea definitiva – o procedura inovatoare in materie de beauty

epilare definitiva din Bucuresti

Ingrijirea corporala este extrem de importanta pentru orice femeie, iar firele de par de pe picioare reprezinta o adevarata provocare. Vizitele lunare in cabinetul esteticianei vin la pachet cu dureri destul de mari, costuri pe masura, iritatii si timp pierdut.

Din fericire, tehnologia a evoluat si au aparut tehnici tot mai inovatoarea pentru indepartarea firelor de par. Epilare definitiva se poate realiza in majoritatea saloanelor, cum este de exemplu Joya Salon unde exista aparatura potrivita.

Avantajele pe care le ofera

In primul rand, un astfel de tratament nu produce nicio leziune la nivelul pielii, nici macar in cazul persoanelor mai sensibile. Se poate folosi cu succes atat pe picioare, cat si la axila sau in zona inghinala.

Mai mult decat atat, epilarea este complet nedureroasa, impulsurile fiind ajustate in functie de fiecare clienta in parte. Aparatul SLP analizeaza in prima faza tipul de piele, precum si culoarea firului de par stabilind cu exactitate parametrii pentru fiecare zona.

In functie de gradul de pilozitate, de grosimea firului de par, dar si de pigmentul acestuia, sedintele pot varia intre 4 si 10. Exista posibilitatea efectuarii unei epilari totale ce implica picioare lung, brate, axila, inghinal, abdomen si buza superioara sau realizarea unor sedinte particulare pentru fiecare zona in parte, acolo unde este nevoie.

La JoyaSalon.ro clientele au parte de cel mai performant sistem SPL + R-LIGHT, rezultatele obtinute fiind cu adevarat spectaculoase. Acestea pot uita de grija lunara a epilarii si se pot bucura acum de niste picioare catifelate lipsite de foliculita sau iritatii.

Epilare definitiva din Bucuresti | JoyaSalon.ro

JoyaSalon.ro

O astfel de procedura este mult mai rentabila decat epilarea clasica pentru ca rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta de tratament. In plus, este o varianta mult mai sigura si mult mai igienca pentru a scapa definitiv de parul nedorit.

Salonul respecta cu strictete normele de sanatate aflate in vigoare ceea ce inseamna ca suprafetele comune sunt dezinfectate in mod frecvent, in vreme ce aparatele sunt igienizate dupa fiecare client. Siguranta este extrem de importanta motiv pentru care echipa angajata este mereu atenta ca toata lumea sa respecte regulile stabilite.