Epilarea definitiva asigura eliminarea totala a parului nedorit

salon de infrumusetare din sector 1

In societatea moderna actuala, din ce in ce mai multe persoane preocupate de propria lor imagine, atat de sex feminin, cat si de sex masculin, aleg serviciile de epilare definitiva din Bucuresti pentru a elimina necesitatea folosirii aparatelor de ras clasice, epilatoarelor dureroase si epilarea cu ceara.

Principalele motive ale celor care aleg sedintele de epilare definitiva din Bucuresti

Primul si cel mai important motiv invocat de clientii Joyasalon.ro care opteaza pentru sedintele de epilare definitiva este acela ca metoda de epilare este nedureroasa si definitiva, ceea ce inseamna ca, dupa numai cateva sedinte, scapa de grija eliminarii parului nedorit de pe corp pentru totdeauna.

Un al doilea motiv invocat de clientii care calca pragul unui salon de infrumusetare din sector 1 care ofera astfel de servicii este reprezentat de aparatura premium si protocoalele atent stabilite, care garanteaza succesul acestor proceduri. In plus, acest tip de epilare nu prezinta riscuri pentru sanatate si actioneaza pe baza unui principiu foarte bine stabilit, care consta in absorbtia undei laser de catre melanina, pigmentul care da culoarea firului de par si elimina foliculul in siguranta, fara a afecta pielea.

Epilare definitiva din Bucuresti | salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

epilare definitiva din Bucuresti

Candidatul ideal la sedintele de epilare definitiva

Epilarea definitiva nu tine cont de sexul sau de varsta clientilor, ci mai degraba de culoarea pielii si a firului de par. Pentru rezultate garantate, clientii trebuie sa se prezinte la sedintele stabilite de profesionisti, al caror numar variaza intre 4 si 10, in functie de grosimea firului de par, dar si de pigment. Cert este ca acest tratament este sigur pentru toate tipurile de piele, de orice culoare. Tehnologia este bazata pe un sistem inovativ care genereaza pana la 25 de microimpulsuri, fapt ce creste eficienta tratamentului.

Epilarea definitiva este mult mai rentabila decat epilarea clasica, dureaza mai putin, este sigura si igienica, iar rezultatele sunt vizibile din primele sedinte de tratament, clientii bucurandu-se de o piele fina si catifelata.