Don’t, o melodie frumoasa in care se regasesc numeroase cupluri

Don't

Melodia lui Ed Sheeran – “Don’t” a atras atentia atat prin intermediul versurilor, al liniei melodice, cat si al povestii care sta in spatele piesei. “Don’t” este melodia care pana in prezent a strans peste 136 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Piesa a fost lansata la inceputul lunii august 2014 si a ajuns repede in topurile muzicale mondiale.

Succesul inregistrat se datoreaza, in principiu, liniei melodice, dar si a versurilor. Artistul vorbeste despre o poveste dintre doi indragostiti a caror relatie este frumoasa. Insa, la un moment dat, fata il inseala pe iubit si el afla mult mai tarziu. Bineinteles, povestea este una comuna, dar modul in care a fost transpusa in piesa a creat emotie si a atras publicul. Mai mult decat atat, atunci cand Ed Sheeran a fost invitat la o emisiune radio a fost nevoit sa recunoasca faptul ca a trait pe propria piele drama. Acesta s-a confesat moderatorului de radio si i-a recunoscut ca ruptura dintre el si cantareata Ellie Goulding s-a produs din cauza infidelitatii acesteia. Mai exact, Ellie Goulding a avut o aventura cu celebrul cantaret al formatiei One Direction, Niall Horan, distrugand relatia pe care o avea cu roscatul Ed. Sheeran a mai spus ca a fost dezamagit si ca a suferit in urma rupturii, dar a trecut peste moment scriind aceasta melodie.

Videoclipul piesei s-a bucurat de un succes la fel de mare, desi ideea a fost una simplista: un barbat care danseaza prin cartier, iar la un momentat i se alatura o femeie.

Ed Sheeran este un cantaret nascut in Marea Britanie si a cunoscut succesul in 2011, atunci cand prin albumul lansat a reusit sa le atraga atentia marilor muzicieni Elton John si Jamie Foxx.